levi Posted June 15, 2019 Posted June 15, 2019 nije bitno ko je opomenut, jedna opomena po ekipi, i onda tehnička
Блок_64 Posted June 15, 2019 Posted June 15, 2019 1 minute ago, levi said: nije bitno ko je opomenut, jedna opomena po ekipi, i onda tehnička Dzaba im pises ne vredi.Oni i dalje veruju da su pokradeni.A to sto im je svirao sve i svasta ko na svadbi to nema veze.
MayDay Posted June 15, 2019 Posted June 15, 2019 Jesu ona usta škrbava namenjena Vučiću? Recite mi da jesu. :-)
harper lee Posted June 15, 2019 Posted June 15, 2019 Nerealno je da jos uvek raspravljate o toj tehnickoj.
levi Posted June 15, 2019 Posted June 15, 2019 6 minutes ago, harper said: Inace, zelim samo da podsetim postovani kosarkaski publikum da je Zagorac Rade na Saletovom spisku a Davidovac Dejan nije. usluga Mišku što je isporučio Jokića?
harper lee Posted June 15, 2019 Posted June 15, 2019 Tomic u majici izasao na KZS. Tako se daje podrska kolegi bez mnogo busanja.
harper lee Posted June 15, 2019 Posted June 15, 2019 Daj nam Covicu jednog ekstra pleja umesto Reglenda, jednog ekstra centra umesto Cirbesa i Djenku na 2/1 pa da teramo Evroligu s ovom sklopocijom. Nista ja ovde ne bih vise od toga dirao, nikog od preostalih stranaca ne bih pustao. Bilo bi lepo i da neko otpili tatinog celavog tvora ali to se nece desiti, pa da se ne zanosimo previse. Plej, Davidovac, Covic Dzenkins, Beron, Rivers Perperoglu, Dobric, Lazic Faje, Simanic, Mahac s Klupe Centar, Odzo, Ristic Dosta nam je ovo, ionako Evroligu necemo osvojiti pa neka se igraju ovi momci koji su nam je doneli. Gledam Fajea veceras, mozemo mi da nadjemo boljeg igraca od njega ali covek toliko prasi i rilja da ga ne bih menjao ne znam za koju elitnu cetvorku. Zasluzio je matori da na kraju karijere oseti Evroligu. Mnogo su mi cool nasi stranci ove godine, koliko smo se zajebali prosle godine toliko smo uboli ove. Svi su igraci s greskom ali neka ih, takvi kakvi su.
Mil@n Posted June 15, 2019 Posted June 15, 2019 Faye je bog, nenormalno zahvalan igrač. Tekmu da ne komentarišem, sve mi je nekako... Dosadno, bespotrebno.
Ratamahatta Posted June 15, 2019 Posted June 15, 2019 Faje stariji coek igrao 38 minuta u Podgorici, faca. Rivers svira kurcu vecinu vremena i onda backstab.
harper lee Posted June 15, 2019 Posted June 15, 2019 9 minutes ago, Plajvi said: Faje stariji coek igrao 38 minuta u Podgorici, faca. Rivers svira kurcu vecinu vremena i onda backstab. Rivers radi sve samo ne svira kurcu, vidi se po odbrani koliko ozbiljno shvata ove utakmice. S njim je problem to sto kod nas igra i ono sto nikada nije igrao jer mi prakticno igramo s jednim plejem, a taj jedan je Covic Filip. Oba suta koje je ispalio iz spot up-a je ubacio, sve sto je pokusao da iskreira sam za sebe je promasio, osim jednog ulaza. I on i Beron su zrtve cinjenice da igramo vec mesecima bez krstenog pleja, samo sto tu i tamo na suvi kvalitet i "vrucu ruku" obojica odigraju utakmice na kojima ubace 20+ poena. Beron i Rivers su cisti suteri, njihov posao je da se demarkiraju, dobiju loptu na vreme i ispale sut, koji obojica cesto umeju da pogode u serijama. S dobrim plejem koji na vreme daje pas i igra mu se ne svodi na pik pa ili prodje do kosa, ili sutne, ili gleda kako da dobaci loptu centru, kao sto to uglavnom radi Tatin Sin, obojici bi ucinak bio mnogo veci i konstantniji od ovog koji pruzaju. Plus je Beron tezak liability u odbrani i zato sa ovakvim sutem nije meta bogatijih evropskih ekipa, Rivers bar moze da odbrani nesto. Zato kazem da mi i ne treba mnogo da menjamo ako je to ikako moguce, treba samo da resimo osovinu 1-5 kvalitetnim igracima i da pustimo ovu ekipu da igra. S dobrim resenjem na tim pozicijama mi bukvalno na svim ostalim pozicijama imamo po dva igraca (Beron - Rivers, Dobric - Perperoglu, Faje - Simanic) sa kojih ne smes da pomazes, sto protivniku smanjuje broj opcija za odbranu pika. Prica se da smo zavrsili sve sa Pejtonom Sivom, mada mi je tesko u to da poverujem. Jedino ako Alba koja se dokopala Evrolige ne planira nekog jezivo dobrog igraca na poziciji prvog pleja ekipe pa ga pusti da ode. On bi bio jako dobro resenje za ovaj nas roster, vrhunski je asistent a i sut je mnogo unapredio ove godine.
Ratamahatta Posted June 15, 2019 Posted June 15, 2019 Svi su nam starkelje stranci doduse, dodaj +18 EL tekmi na ovogodisnji raspored, ko zna da li ce energetski i u zdravlju zvuci. Istina je da se trosi vise nego pre, secam se u PAO i Realu da je igrao tipa 15 minuta po tekmi i pakovao 3 trojke svaki put i to je to. Beron ima slican trip k'o Simonovic, ako ga krene u prvoj cetvrtini zakopace te, ako ne jbg. Samo sto ga je 20x lepse gledati.
Блок_64 Posted June 15, 2019 Posted June 15, 2019 Quote Po novim pravilima kažnjavat će se obrambeni igrači koji će u posljednjim trenucima utakmice namjerno prelaziti liniju kod izvođenja lopte kako bi usporili pokretanje napada, odnosno dobili vremena za 'čitanje' ofenzivne akcije. Za takav postupak po novom će se dodijeliti tehnička pogreška igraču.
John Coltrane Posted June 16, 2019 Posted June 16, 2019 Sto su sudije terale one ljude iz prvih redova? Verbalni delikt vracen u KZ? Ozbiljno pitam, ne poznajem pravila.
Recommended Posts