Ratamahatta Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 Rivers jednu od dve tekme tamo bode 30 i to je to.
Shaq Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 lm, jasko je ustopovao dedu, i tako ce biti i u pg-u, al nije racunao da ce layupfrommidget iskociti, plus blitzkrig stratosfere.. al je zato totalno podbacio tokom tekme, gde smo vec sredinom druge bili totalno napunjeni faulovima na 5(3 i 2) i 4(3 i 3).. lm, neka mamojabecka partija kc-a bi nam svakako trebala u pg-u i pored perpa, al sada ce morati i vise od toga.
FPLS Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 Veliko je sranje ova povreda Stratosa, vise bih voleo minimalnu pobedu a da se on nije sjebao. Bez njega do kraja serije, sto je izvesno, sanse im naglo rastu sa 3 na 30 posto. Morace Rivers da se trgne, tj. da odigra nesto i van garbidz tajma.
levi Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 moraće Deda na 3, Filip u prvu petorku itd, krpljenje.. sirotinjo i bogusi teška
harper lee Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 7 minutes ago, FPLS said: Veliko je sranje ova povreda Stratosa, vise bih voleo minimalnu pobedu a da se on nije sjebao. Svi bismo, to je no brainer.
Shaq Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 kae jasko psihijatrija najviseg reda, svi su krivi, samo ne spominje sebe.. :coffee:
harper lee Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 5 minutes ago, Shaq said: kae jasko psihijatrija najviseg reda, svi su krivi, samo ne spominje sebe.. :coffee: U pravu je sve sto je rekao o "atmosferi" u hali. Ali bukvalno sve.
MiddleClass Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 Covic... 5 PO meceva. 35 asistencija i 3 izgubljene.
nautilus Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 kejsi rivers ce igrati stratosove minute. dobric ce dobiti vecu ulogu. deda se nece mrdati sa pleja iovako radi ogroman posao.
Djolle Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 (edited) 47 minutes ago, pantelia said: Na nasu veliku zalost, poprilicno sam siguran da je ovo kraj serije za njega. Ovo sigurno nije lagano istegnuce misica, a i za to je potrebno minimum nedelju dana pauze. Istegao sam isti misic, list desne noge, na basketu pre 5 nedelja, nisam mogao da hodam normalno par dana, posle 3 nedelje sam probao da potrcim i istegao ga opet... Baš nezgodna povreda :( Edited April 14, 2019 by Djolle
Shaq Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 20 minutes ago, harper said: U pravu je sve sto je rekao o "atmosferi" u hali. Ali bukvalno sve. pa to sam i ja kazao na half tajmu, al ne igra atmosfera vec igraci na terenu :coffee:
Shaq Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 citam malo ove ostrascene futurine i grobarske forune.. dok su se prvi vec oprostili od titule i pricaju o lincu njihovih stranaca, grobari likuju nad povredom stratosa i veruju vise nego ovi prvi, da futura moze da okrene ovo...
samo_opusteno Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 Steta za Perpera. Sa njim bi bila rutina jer smo usli u neku nirvanu, ovako ce im i to biti motiv vise da nas dobiju u trecoj a onda im raste samopouzdanje za cetvrtu itd. Doduse razbili smo ih i proslu bez njegovog veceg ucinka. Izgleda da nam odsustvo Reglenda prija, usporavao je igru, nije trcao u ledja, carinio predugo. Ekipa je sada lisena pojedinacnih ega, timska hemija na vrhuncu. Covic sjajno razigrava, teodosicevske partije. Mnogo je ovo gotivno i neocekivano. Nije ovo uopste realan kvalitet ekipe, igramo preko realnog, upadaju frizideri. Zato bi bilo bitno da zavrsimo u trecoj da se ne desi da nas neki poraz(i) resetuje i spusti. Budućnost je nevidjeno divlja ekipa ali znali su dole i mnogo jace od nas da obore. Ako se ovo vrati u Pionir nece biti ni blizu utakmica kao ove 2.
Recommended Posts