harper lee Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 Svaka cast Tomicu kako je spremio ovu seriju. Ovo nije ni pobedjivanje, ni gazenje, ovo je ponizavanje.
Ratamahatta Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 Daj nek neko drkne samarcinu ovom Bitadzeu, ogavan je.
Gutterball Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 1 minute ago, harper said: Svaka cast Tomicu kako je spremio ovu seriju. Ovo nije ni pobedjivanje, ni gazenje, ovo je ponizavanje. i to još bez prvog pleja...
Shaq Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 goga tezak smrad, celo vreme zakuvava i sad na kraju jos nije ni pruzio ruku tomicu...
Milosh76 Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 Ipak "samo" +38 ... savrsena utakmica... konaceno je Tomic uklopio igrace da igraju timski.... bas na vreme... Bravo momci!
Nikodije Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 5 minutes ago, harper said: Svaka cast Tomicu kako je spremio ovu seriju. Ovo nije ni pobedjivanje, ni gazenje, ovo je ponizavanje. 11 igrača, i svi otprilike na svom maksimumu, ili blizu toga, neverovatno.
levi Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 polako, ne igra se na razliku ovi kod kuće mogu da zatrpaju trojkama i CSKA
harper lee Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 Kako li smo mi imali dva ofanzivna skoka s ovim procentima suta? 67% sut iz igre, samo pet promasenih suteva za dva na celoj utakmici, skoro 50% trojke. Apsolutno nestvaran mec. Samo da sve bude u redu sa Stratosom.
MiddleClass Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 Bravo Zvezdo! Tomic Repesa :fail: P.S. Dzaba vam novci moji sinovci!
pantelia Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 7 minutes ago, harper said: Samo da sve bude u redu sa Stratosom. Na nasu veliku zalost, poprilicno sam siguran da je ovo kraj serije za njega. Ovo sigurno nije lagano istegnuce misica, a i za to je potrebno minimum nedelju dana pauze.
Shaq Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 1 minute ago, pantelia said: Na nasu veliku zalost, poprilicno sam siguran da je ovo kraj serije za njega. Ovo sigurno nije lagano istegnuce misica, a i za to je potrebno minimum nedelju dana pauze. nazalost, slazem se.. za straotsa je zavrseno ovo finale :/
harper lee Posted April 14, 2019 Posted April 14, 2019 Ja sam mislio da se Tomic zajebavao kad je posle onog silovitog pocetka sezone tvrdio da smo na 50% ali u ove poslednje tri utakmice Zvezda objektivno izgleda kao izuzetno mocan tim, dosta bolji od tog pocetka. Bice drugacije utakmice u Moraci, to je sigurno, ali za ove tri utakmice se zaista nista osim dubokog naklona treneru ne moze reci. Osvajali smo mi ABA ligu prilicno komotno i sa Radonjicem ali ne pamtim kada smo ovako lako i dobro igrali u finalnoj seriji, cak ni one godine protiv Mege. Prve dve utakmice finala skoro 60 razlike, potpuno neverovatan ucinak.
Recommended Posts