garmonbozia Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Pao kao da ga pogodio snajper. Tek da je sudio tehničku za ovo što je uradio šta bi bilo
Блок_64 Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 (edited) 1 minute ago, garmonbozia said: Pao kao da ga pogodio snajper. Tek da je sudio tehničku za ovo što je uradio šta bi bilo Не лупај.Фаул у нападу чист. Edited February 17, 2019 by Блок_64
garmonbozia Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Jeste. Za one koji od juče gledaju košarku.
Блок_64 Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 (edited) Edited February 17, 2019 by Блок_64
Блок_64 Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 На 16-21 види се како се и Цирбес редовно баца
renne Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 6 minutes ago, garmonbozia said: Jeste. Za one koji od juče gledaju košarku. pa što nije sudio tehničku?
Ros Posted February 17, 2019 Author Posted February 17, 2019 Biće odlicno finale aba lige: escobar voli - el partcho
triple_nippled Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 nisam verovao da tomic moze biti gori od alimpijevica, ali me je uspesno demantovao. a opet, pobeda partizana je nekako i bila ocekivana. sve je lepo izmontirano. kao i vecina u nasem sportu, uz poneki incident. jasno je da se forsira partizanov povratak da bi se napravio balans u odnosu na fudbal.
Goranz Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Teško, finale će biti pogled u bolje dane Budućnost - Budućnost Srbije.
Блок_64 Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 6 minutes ago, triple_nippled said: nisam verovao da tomic moze biti gori od alimpijevica, ali me je uspesno demantovao. a opet, pobeda partizana je nekako i bila ocekivana. sve je lepo izmontirano. kao i vecina u nasem sportu, uz poneki incident. jasno je da se forsira partizanov povratak da bi se napravio balans u odnosu na fudbal. Неће.Неће ни играти клс или ће поставити услове које ксс може да испуни.
assignment Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 4 minutes ago, triple_nippled said: nisam verovao da tomic moze biti gori od alimpijevica, ali me je uspesno demantovao. a opet, pobeda partizana je nekako i bila ocekivana. sve je lepo izmontirano. kao i vecina u nasem sportu, uz poneki incident. jasno je da se forsira partizanov povratak da bi se napravio balans u odnosu na fudbal. Jeste, ali pre svega jer se mi raspadamo, a grobari su u naletu i imaju cak i trenera... Moze da se forsira na nivou Srbije, na nivou ABA tesko da mogu da pariraju Futuri a vrlo verovatno ni mi. Cemu da se stvara balans? (za biracko telo?!?) Sada je kao Zvezda kriva jer je razjebala balans u onih 2 minuta u Salcburgu ili Kanginog evro gola iz snova protiv Krasnodara? To se stvara na terenu a ne zato sto je Vucic odlucio... Ali ok. Sve ovo kenjanje pada u vodu kada ti u timu tati sin i preko Keselja odplacujes nekome nesto i dovedes trenera neznalicu... To su odluke koje ne mogu ama bas nicim da se opravdaju....
Recommended Posts