kobni zelaya Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 Dobro se drži Partizan, ovi su jaki ko zemlja, mada bez najboljih igrača.
J.R. Cash Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 Partizan se drzi za slamku. Ako nastavi ovako da brani pik, pitanje je vremena kad ce ovo otici na 15+.
Giggsy Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 (edited) Brutalan je! Ali Nikolic u odbrani isto Edited October 9, 2018 by Giggsy
Geo Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 7 minutes ago, J.R. Cash said: Kako udje Paige, raspadne se pnr odbrana. Jos kada se pridoda Gagic , raspadne se i zdrav razum
J.R. Cash Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 Sta radi Minic na klupi Partizana? Gledajuci ovu utakmicu, skauting sigurno ne.
Pantelija jr Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 Taman sam htio da napišem je li ovaj Pejdž ikad odigrao nešto da valja...
ToniAdams Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 odlican basket, sve u svemu, u okviru mogucnosti fkors.
keitel Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 Pejdž sigurno može bolje, nije samo odbrana, opet je večeras donosio niz loših odluka u napadu. Opet, mislim da mu je Aleksej dobar komplement i da je najzaslužniji za pobjedu večeras.
Lord Stef Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 Super drugo poluvreme. Duh Djordja Gagica je konacno izasao iz Lendejla i, sto je jos fascinantnije, cak i iz Gagica. Sy i Nikolic su veceras bili prevaga, uz standardno napaljenog Zagora.
J.R. Cash Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 12 minutes ago, keitel said: Pejdž sigurno može bolje, nije samo odbrana, opet je večeras donosio niz loših odluka u napadu. Opet, mislim da mu je Aleksej dobar komplement i da je najzaslužniji za pobjedu večeras. Ma bice bolji u napadu, ali u odbrani tesko. I on i Landale. A nama odbrana mora da bude na maksimumu da bismo mogli da igramo na ovom nivou.
patofiza Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 porodismo ovo nekako... jasno je kao dan koliko je ovaj tim limitiran, zavisimo od jednog/dva igraca no jasno je i da igraci stvarno ginu i daju sve od sebe bravo momci
Mark Rothko Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 Bravo za dečurliju, odlično je ovo bilo... Svi su bili sjajni, velika timska pobeda, ali Nikolić prelomio u 3/4. Kad je onaj što je ukrao pehar bacio onu trojku u treći red iza koša videlo se da dobijamo. Ne sviđa mi se ona mekana petorka sa Vanjom, Pejdžom i Pecarskim koja je počela utakmicu pa smo celo prvo poluvreme jurili njihovu prednost, Drugo bila pesma.
Recommended Posts