September 8, 20186 yr Ne delujemo uopste lose protiv Saragose. Ocigledno je da ce nam nosioci igre biti Pejdz i Lendejl, s tim sto veceras izgleda ne igraju Novica, Zagorac i Si.
September 8, 20186 yr Jbg, imali smo +7 na pola cetvrte i onda nam prave 13-2. Zaboravio sam koliko je mucno nekad gledati Gagica kad krene rafalno da pravi gluposti.
September 9, 20186 yr bogami, ako se po jutru dan poznaje, a na osnovu prvog poluvremena protiv tenerifa, gde primismo 11 trojki samo u prvom poluvremenu, sledi nam jos jedna sezona patnje :( odbrana i dalje level muta nikolic. zagorac, btw, deluje kao poor man's replika marka keselja zasad, i to bez nekog posebnog suta. uzasno spor, posebno u lateralnim kretnjama, suvise lagan da brani bilo koju jacu trojku/4ku. nadam se da je samo u pitanju trenutna nespremnost.
September 9, 20186 yr Dokle li ćemo morati da gledamo ovog budjavog Vanju Marinkovića. Mogli su kad su se već konačno rešili Mlohe Andrića, i ovog budjavka da se reše........... A mogli bi i nekog trenera da nadju. I ovaj Čanak je mlitavi budjavko.
September 11, 20186 yr Pa sta su im Pejdz i Aleksej Nikolic ako ne plejmejkeri? Stvarno ne verujem da ce dovoditi jos nekog pleja. Sani Aranitovic je dvojka ali je u mladjim kategorijama znao i keca da odigra, pa ako bas zagusti moze i on da pomogne, ali kapiram da ce ova dvojica da drze poziciju 1.
September 11, 20186 yr 1 hour ago, adasevic said: Pa sta su im Pejdz i Aleksej Nikolic ako ne plejmejkeri? Stvarno ne verujem da ce dovoditi jos nekog pleja. Sani Aranitovic je dvojka ali je u mladjim kategorijama znao i keca da odigra, pa ako bas zagusti moze i on da pomogne, ali kapiram da ce ova dvojica da drze poziciju 1. Pejdz nema veze sa organizacijom igre, mislim ono sto sam odgledao na utakmicama u Spaniji, Nikolic deluje kao da je promasio sport, sve u svemu veoma tanko.