Lord Stef Posted September 8, 2018 Posted September 8, 2018 Ne delujemo uopste lose protiv Saragose. Ocigledno je da ce nam nosioci igre biti Pejdz i Lendejl, s tim sto veceras izgleda ne igraju Novica, Zagorac i Si.
Lord Stef Posted September 8, 2018 Posted September 8, 2018 Jbg, imali smo +7 na pola cetvrte i onda nam prave 13-2. Zaboravio sam koliko je mucno nekad gledati Gagica kad krene rafalno da pravi gluposti.
Timmy Posted September 8, 2018 Posted September 8, 2018 Gde si gledao? Novica valjda ostao u Bg da skida stomak.
Lord Stef Posted September 8, 2018 Posted September 8, 2018 Bilo na Areni, sutra Arena 2 prenosi utakmicu protiv Tenerifa.
Nebojsa Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 bogami, ako se po jutru dan poznaje, a na osnovu prvog poluvremena protiv tenerifa, gde primismo 11 trojki samo u prvom poluvremenu, sledi nam jos jedna sezona patnje :( odbrana i dalje level muta nikolic. zagorac, btw, deluje kao poor man's replika marka keselja zasad, i to bez nekog posebnog suta. uzasno spor, posebno u lateralnim kretnjama, suvise lagan da brani bilo koju jacu trojku/4ku. nadam se da je samo u pitanju trenutna nespremnost.
Tresko Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 Dokle li ćemo morati da gledamo ovog budjavog Vanju Marinkovića. Mogli su kad su se već konačno rešili Mlohe Andrića, i ovog budjavka da se reše........... A mogli bi i nekog trenera da nadju. I ovaj Čanak je mlitavi budjavko.
Kreator Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 Ovde neće biti ozbiljne košarke ako se ne dovedu pojačanja na poziciji 2 i 4.
Micko8 Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 Pa nemate ni plejmejkera , tu vam je bas krater.
adasevic Posted September 11, 2018 Posted September 11, 2018 Pa sta su im Pejdz i Aleksej Nikolic ako ne plejmejkeri? Stvarno ne verujem da ce dovoditi jos nekog pleja. Sani Aranitovic je dvojka ali je u mladjim kategorijama znao i keca da odigra, pa ako bas zagusti moze i on da pomogne, ali kapiram da ce ova dvojica da drze poziciju 1.
theanswer Posted September 11, 2018 Author Posted September 11, 2018 I Gegic je plej. To je sto je na kecu.
Apollo Creed Posted September 11, 2018 Posted September 11, 2018 Imamo mi jednog...očuvan,nije mnogo prešao...
Micko8 Posted September 11, 2018 Posted September 11, 2018 1 hour ago, adasevic said: Pa sta su im Pejdz i Aleksej Nikolic ako ne plejmejkeri? Stvarno ne verujem da ce dovoditi jos nekog pleja. Sani Aranitovic je dvojka ali je u mladjim kategorijama znao i keca da odigra, pa ako bas zagusti moze i on da pomogne, ali kapiram da ce ova dvojica da drze poziciju 1. Pejdz nema veze sa organizacijom igre, mislim ono sto sam odgledao na utakmicama u Spaniji, Nikolic deluje kao da je promasio sport, sve u svemu veoma tanko.
Recommended Posts