radisa Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 3 minutes ago, goofs said: Sto ne probaju nekim šutem za 3 Stvarno bi mogli...
copkillah Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 Ne znam šta Trinkijeri sada može da im kaže. Očajno smo ušli u utakmicu, ponovo. Skandalozan pristup
1n54jd3r Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 ovo je verovatno nasa najlosija utakmica od kada je Trinki preuzeo ekipu...tuzno za gledati
radisa Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 Jel' Vanja uvek ide levi ulaz desnom rukom? Čini mi se u ovoj seriji da sam video 3-4 puta da to radi...
keitel Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 4 minutes ago, garmonbozia said: Trinkijeri izgubio utakmicu u prvih 5 minuta. Ali toliko je očigledno da ta petorka ne može ništa protiv Zvezdine koja počinje. Novica Fajeu ne može ništa, Gagić je idiot, a Renfro je beskoristan ako nema Lendejla za pik. A onda ovaj ulazi, pravi dva glupa faula i promašuje zicer. Izgubio sam mnogo poštovanja za Trinkijerija nakon ove serije.
theanswer Posted April 6, 2019 Author Posted April 6, 2019 Ne mozemo svaki put da se izvadimo iz hendikepa koji im damo sa nasa 3p u prvih 7,8min.
garmonbozia Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 Bukvalno... Pokušava nešto taktički da se nadmudri sa Tomićem, kreneš jednostavno sa najjačom petorkom u ovakvu utakmicu i cepaš. Ovo par napada može da okrene, samo što se to neće desiti.
ZokiAsov Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 Za sada nas ubijaju ko granom, ali mirise na preokret i nasu epsku pobedu.
J.R. Cash Posted April 6, 2019 Posted April 6, 2019 7 minutes ago, theanswer said: Ne mozemo svaki put da se izvadimo iz hendikepa koji im damo sa nasa 3p u prvih 7,8min. Trener nam se previse primio na mind games. Dva puta daje 10+ fore i dize im samopouzdanje. Ako su i imali pritisak na pocetku, vise ga nemaju. Sad im je svaki sut laksi, a nama obrnuto.
Recommended Posts