copkillah Posted April 2, 2019 Posted April 2, 2019 Meni je Merlin blokirao snimak starim mobilnim telefonom gde ortak đuska uz jednu pesmu. Vidiš potpuno sam zaboravio na to i jebaću im majku koliko god budem mogao. Snimak bukvalno stoji na yt deset godina.
Shaq Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 lol, kae begi nada se da pritisak nece uticati na sudije, i onda bez pritiska kae kako je brutalan pritisak u prvoj(ali ne recimu u drugoj) uticao na rezultat, pa onda jos i proziva belosevica, sa nadom da on nece suditi, posto to jelte nije pritisak.. kakav mufljuz zabarski :coffee:
ZokiAsov Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 13 hours ago, kud u maglu Simoviću said: jery nam odabralo oberkneževića? Sreten Radović, Sašo Petek i Mario Majkić će deliti pravdu u predstojećem večitom derbiju. Nema Belosevica, sanse nam drasticno skacu.
goofs Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 22 minutes ago, ZokiAsov said: Sreten Radović, Sašo Petek i Mario Majkić će deliti pravdu u predstojećem večitom derbiju. Nema Belosevica, sanse nam drasticno skacu. Šta skaču, praktično smo već jednom nogom u finalu.
kud u maglu Simoviću Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 1 hour ago, ZokiAsov said: Sreten Radović, Sašo Petek i Mario Majkić će deliti pravdu u predstojećem večitom derbiju. Nema Belosevica, sanse nam drasticno skacu. štenećakov trojanac
Joe D Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 po slobodnoj proceni 50% da dobijate, 50% da bivate pokradeni
ZokiAsov Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 38 minutes ago, Joe D said: po slobodnoj proceni 50% da dobijate, 50% da bivate pokradeni Bicemo 100% pokradeni, pitanje je samo da li cemo dobiti usprkos kradji.
MocaVukotic Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 Nema teoreme da ih dobijemo u tekmi koja odlucuje (kup ne racunam, nebitno takmicenje). Aj sto su kvalitetniji, sto su domacini, nego sto cemo se mi usrati I uprskati svaku sansu, ako je I bude. Prognoziram najlaksu utakmicu od svih igranih, nekih komotnih 10 poena za zvezdu.
Recommended Posts