Kreator Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 Ne znam što je Ostoja zapenio toliko. Sergej je stari navijač Partizana
Joe D Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 Vodje navijaca su bas hardcore opozicija po difoltu.
Lord Stef Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 (edited) Pa nisam to ni rekao, nego sta bih JA uradio u toj hipotetickoj situaciji. Edited February 3, 2019 by Lord Stef
theanswer Posted February 3, 2019 Author Posted February 3, 2019 Uslediće bolno otrežnjenje u Pioniru kad simpatizeri konačno shvate na prvoj sledećoj utakmici da ova druga frakcija nije ništa bolja od ove prve..
arheolog1981 Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 I Tosa ti je sns-ovac. Pa tu je i Lončar iza ove glavate... Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Cane Vukic Prebranac Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 6 minutes ago, keitel said: Sergej mora pod hitno da vrati brkove. и косу
Musky Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 (edited) ali da gram mozga nisu imali konstruktori i nalogodavci ove egzibicije ne promislivši bar dva put kako će se Sergej snaći u disciplini pljuvanja u dalj i naneti dodatnu štetu uz efekat potpuno suprotan inicijalnoj ideji...džaba im preskupe Blerove agencije i namuđeni konsultanti. Edited February 4, 2019 by Musky
*edited by mod Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 On 4.2.2019. at 0:47, Lord Stef said: Da sam neki vidjeniji™ vodja navijaca organizovao bih performans, maska Sergeja Trifunovica na svakom sedistu do kraja sezone. Vece su sanse da se navijacki frontovi ujedine pod parolom "Zuti raspali narkomane i srbomrscu, dalje ruke od Svetinje!" Ili nesto slicno samo u rimi.
Musky Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 7 hours ago, *edited by mod said: Vece su sanse da se navijacki frontovi ujedine pod parolom "Zuti raspali narkomane i srbomrscu, dalje ruke od Svetinje!" Ili nesto slicno samo u rimi. "Duvaj ga žuti narkomane i ostale avetinje, pučisti i silovatelji dalje ruke od Svetinje"
theanswer Posted February 5, 2019 Author Posted February 5, 2019 10 hours ago, *edited by mod said: Vece su sanse da se navijacki frontovi ujedine pod parolom "Zuti raspali narkomane i srbomrscu, dalje ruke od Svetinje!" Ili nesto slicno samo u rimi. Veće su šanse da se neko sranje desi danas u Berlinu.. Nisam siguran koliko su nemci svesni koliko imamo frakcija
theanswer Posted February 5, 2019 Author Posted February 5, 2019 Vanja mooooora da prestane da se baca unazad kad sutira cak i kad je potpuno sam. Kad mu telo ne ide od kosa obicno pogadja
Nebojsa Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 Vanja mooooora da prestane sutira cak i kad je potpuno sam.taako.
Recommended Posts