Jump to content
IGNORED

KK Partizan 18/19

theanswer

Recommended Posts

Posted

Ne znam što je Ostoja zapenio toliko. Sergej je stari navijač Partizana

DyetHD7WwAE2wr7.jpeg

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

421

• Timmy

300

• bradilko

255

• theanswer

244

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Vodje navijaca su bas hardcore opozicija po difoltu.

Posted (edited)

Pa nisam to ni rekao, nego sta bih JA uradio u toj hipotetickoj situaciji.

Edited by Lord Stef
Posted

Uslediće bolno otrežnjenje u Pioniru kad simpatizeri konačno shvate na prvoj sledećoj utakmici da ova druga frakcija nije ništa bolja od ove prve..

Posted

+1 

i da se resi jedno 10-15 godina zivota! :fantom:

Posted
I Tosa ti je sns-ovac. 

DxNeFFbXgAAh103.jpg&key=59b5f4fac0e3a7eabafe09a5878ccbbb6f6746c1171ee0c6e53a96458f0f30a9
Pa tu je i Lončar iza ove glavate...

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Posted
6 minutes ago, keitel said:

Sergej mora pod hitno da vrati brkove.

и косу

Posted (edited)

ali da gram mozga nisu imali konstruktori i nalogodavci ove egzibicije ne promislivši bar dva put kako će se Sergej snaći u disciplini pljuvanja u dalj i naneti dodatnu štetu uz efekat potpuno suprotan inicijalnoj ideji...džaba im preskupe Blerove agencije i namuđeni konsultanti.

Edited by Musky
Posted
On 4.2.2019. at 0:47, Lord Stef said:

Da sam neki vidjeniji™ vodja navijaca organizovao bih performans, maska Sergeja Trifunovica na svakom sedistu do kraja sezone.

Vece su sanse da se navijacki frontovi ujedine pod parolom "Zuti raspali narkomane i srbomrscu, dalje ruke od Svetinje!" Ili nesto slicno samo u rimi.

Posted
7 hours ago, *edited by mod said:

Vece su sanse da se navijacki frontovi ujedine pod parolom "Zuti raspali narkomane i srbomrscu, dalje ruke od Svetinje!" Ili nesto slicno samo u rimi.

"Duvaj ga žuti narkomane i ostale avetinje, pučisti i silovatelji dalje ruke od Svetinje"

Posted
10 hours ago, *edited by mod said:

Veće su šanse da se neko sranje desi danas u Berlinu.. Nisam siguran koliko su nemci svesni koliko imamo frakcija

Posted

Vanja mooooora da prestane da se baca unazad kad sutira cak i kad je potpuno sam. Kad mu telo ne ide od kosa obicno pogadja

Posted

Vanja mooooora da prestane sutira cak i kad je potpuno sam.

taako.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...