Goranz Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 Prošle nedelje kalkulacije za prvo mesto, sad završavamo kao poslednji u grupi. Taj rezultat je mogao i Čanak da ostvari.
Giggsy Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 Kecmanova trojka ce nam i unuke progoniti Odoh da se posteno napijem, ionako radim preko neta
1n54jd3r Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 bedak...ovo moze da ostavi posledice koje se prelivaju i na aba
Goranz Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 Realno, može da se desi da psihički skroz padnemo i ne osvojimo ABA.
goofs Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 Zivo me zanima sta je sa Zagorcem, nije ulazio u drugom poluvremenu
Kreator Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 Pa dobro, to i jeste realno od početka Aba lige. Da ne osvojimo. Mi iovako nismo favoriti.
1n54jd3r Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 1 minute ago, goofs said: Zivo me zanima sta je sa Zagorcem, nije ulazio u drugom poluvremenu Pisao sam vec u prvom...Trinki bas ispizdeo na njega i izveo ga napolje...razlog mislim da je bezmudost i letargicnost
Timmy Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 2 minutes ago, 1n54jd3r said: Pisao sam vec u prvom...Trinki bas ispizdeo na njega i izveo ga napolje...razlog mislim da je bezmudost i letargicnost Sisa bezbzda nek se nosi u kurac. Toliki talenat a picketiina. A posle se pljuje Vanja koji kosta 3 puta manje, pa iako je glup ko kurac ima bolju sezonu od ove sise.
goofs Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 Pa super, bitno da je Stefan Jankovic pun muda i agresije
April Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 Aj se ne lažemo, ovo je samo Trinkijev poraz. Imao je i sudije i publiku i momentum. Ali forsiraš Stefana Jankovića i držiš Nikolu na klupi, držiš Zagora na klupi iako celu treću četvrtinu nemaš poene, pa šta onda očekuješ? Pejdža opet ne ide, Brku ne ide šut, ali on forsira jedno isto. Simpa je Trinki, ali večeras nas je svetski ukanalio.
J.R. Cash Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 Picka! A ne ko neki kojima dva puta u poslednjem minutu lopta pada pod noge i od tolikih muda ne stignu da je pokupe.
goofs Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 Just now, April said: Aj se ne lažemo, ovo je samo Trinkijev poraz. Imao je i sudije i publiku i momentum. Ali forsiraš Stefana Jankovića i držiš Nikolu na klupi, držiš Zagora na klupi iako celu treću četvrtinu nemaš poene, pa šta onda očekuješ? Pejdža opet ne ide, Brku ne ide šut, ali on forsira jedno isto. Simpa je Trinki, ali večeras nas je svetski ukanalio. Moj je isto utisak, doduse valja biti iskren i reci da smo prvo poluvreme zaista igrali ko ekipa od 12 Gagica, ne zna se ko je vece gluposti pravio, i da je debeli lutao i trazio petorku. To pickaranje sa Zagorcem verovatno traje vec neko vreme, ne bi ga zalepio za klupu tek tako veceras, no to mora da se razresi jer smo bez njega kita.
Mark Rothko Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 Ma Zagorac povređen, tražio izmenu, Trinki popizdeo... Izgleda opet ista povreda, izašao sa doktorom.
keitel Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 JR, nepravedan si prema Siju. Nije trebalo sa ovima ni da uđemo u neizvjesnu završnicu a za to su krivi neki drugi koji nisu odigrali ni blizu mogućnosti.
Recommended Posts