Jump to content
IGNORED

KK Partizan 18/19

theanswer

Recommended Posts

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

421

• Timmy

300

• bradilko

255

• theanswer

244

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Prošle nedelje kalkulacije za prvo mesto, sad završavamo kao poslednji u grupi. Taj rezultat je mogao i Čanak da ostvari.

Posted

Kecmanova trojka ce nam i unuke progoniti

Odoh da se posteno napijem, ionako radim preko neta

Posted

bedak...ovo moze da ostavi posledice koje se prelivaju i na aba

Posted

Realno, može da se desi da psihički skroz padnemo i ne osvojimo ABA.

Posted

Zivo me zanima sta je sa Zagorcem, nije ulazio u drugom poluvremenu

Posted

Pa dobro, to i jeste realno od početka Aba lige. Da ne osvojimo. Mi iovako nismo favoriti. :fantom:

Posted
1 minute ago, goofs said:

Zivo me zanima sta je sa Zagorcem, nije ulazio u drugom poluvremenu

Pisao sam vec u prvom...Trinki bas ispizdeo na njega i izveo ga napolje...razlog mislim da je bezmudost i letargicnost

Posted
2 minutes ago, 1n54jd3r said:

Pisao sam vec u prvom...Trinki bas ispizdeo na njega i izveo ga napolje...razlog mislim da je bezmudost i letargicnost

Sisa bezbzda nek se nosi u kurac. Toliki talenat a picketiina.

A posle se pljuje Vanja koji kosta 3 puta manje, pa iako je glup ko kurac ima bolju sezonu od ove sise.

Posted

Pa super, bitno da je Stefan Jankovic pun muda i agresije

Posted

Aj se ne lažemo, ovo je samo Trinkijev poraz. Imao je i sudije i publiku i momentum.

Ali forsiraš Stefana Jankovića i držiš Nikolu na klupi, držiš Zagora na klupi iako celu treću četvrtinu nemaš poene, pa šta onda očekuješ? Pejdža opet ne ide, Brku ne ide šut, ali on forsira jedno isto. Simpa je Trinki, ali večeras nas je svetski ukanalio.

Posted

Picka! A ne ko neki kojima dva puta u poslednjem minutu lopta pada pod noge i od tolikih muda ne stignu da je pokupe.

Posted
Just now, April said:

Aj se ne lažemo, ovo je samo Trinkijev poraz. Imao je i sudije i publiku i momentum.

Ali forsiraš Stefana Jankovića i držiš Nikolu na klupi, držiš Zagora na klupi iako celu treću četvrtinu nemaš poene, pa šta onda očekuješ? Pejdža opet ne ide, Brku ne ide šut, ali on forsira jedno isto. Simpa je Trinki, ali večeras nas je svetski ukanalio.

Moj je isto utisak, doduse valja biti iskren i reci da smo prvo poluvreme zaista igrali ko ekipa od 12 Gagica, ne zna se ko je vece gluposti pravio, i da je debeli lutao i trazio petorku.

To pickaranje sa Zagorcem verovatno traje vec neko vreme, ne bi ga zalepio za klupu tek tako veceras, no to mora da se razresi jer smo bez njega kita.

Posted

Ma Zagorac povređen, tražio izmenu, Trinki popizdeo...

Izgleda opet ista povreda, izašao sa doktorom.

Posted

JR, nepravedan si prema Siju. Nije trebalo sa ovima ni da uđemo u neizvjesnu završnicu a za to su krivi neki drugi koji nisu odigrali ni blizu mogućnosti.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...