Jump to content
IGNORED

KK Partizan 18/19

theanswer

Recommended Posts

Posted

meanwhile... tegi juce tvitno da je i gagic na izlaznim vratima, sto mi zvuci sumanuto obzirom da bi lendejl ostao jedina (lazna) petica.

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

421

• Timmy

300

• bradilko

255

• theanswer

244

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
39 minutes ago, Nebojsa said:

meanwhile... tegi juce tvitno da je i gagic na izlaznim vratima, sto mi zvuci sumanuto obzirom da bi lendejl ostao jedina (lazna) petica.

nece nam niko krsten doci znajuci da ce trenirati sa "inhouse dzelatom"

Posted

Pogledah konentare na ovu vest o Braunu. Jebote, oni nisu normalni. Svi ko mali Covici. Kolektivno isprani mozgovi. 

Posted

Bolje im je da ubodu novog stranca, sumnjam da bas ima prostora za novi promašaj. 

Posted

Ne znam ima li prostora, ali para ima. :fantom:

Posted
12 hours ago, Nebojsa said:

tegi ne koristi twitter, to je neki fals nalog, on ima samo instagram.

Posted

ma tegi 100%, picka je, napravio je sebi savrsen alibi - na instagramu zvanicno, a ovde prica sta stvarno misli uz disclaimer da to nije njegov account.

Posted
15 hours ago, copkillah said:

Svaki igrač dobija po parče pice posle treninga

pre treninga.

Posted

pre treninga, kajzer franc pricao kako nije imao bolje motivacije. posle se podrazumeva.

Posted

ne treba nam taj young imamo i previše igrača ispod koša...treba nam stabilan plej..

Posted
49 minutes ago, Kurdy said:

ne treba nam taj young imamo i previše igrača ispod koša...treba nam stabilan plej..

ima kod nas jedan mali, celavi, bradati i dosta stabilan plej. stabilan po staturi :D

Posted

E kad sam znao da ce neko da nam ponudi Ficka... :D

I kako nam to bre ne treba igrac poput Janga? Mi ne mozemo reket da zagradimo pa boga zovi, treba nam jedan dzver da to ispegla.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...