booyaka Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 Kup Koraća u Nišu je valjda svakoj ekipi u Srbiji najvažniji cilj!Svaki trofej je bitan, lepo ga osvojiš pa ga skrnaviš natenane.
booyaka Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 Tri nepostojeća faula? Obrati pažnju na rad rukamatm.+1, bar smo se mi nagledali tih nepostojećih faulova cele prošle sezone.
Tresko Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 4 hours ago, booyaka said: Svaki trofej je bitan, lepo ga osvojiš pa ga skrnaviš natenane. Ne, bolje je da ga ukradeš od onoga ko ga je osvojio pa odneseš na tribinu da se proveseliš, pa ga onda izlomiš i baciš negde.
samo_opusteno Posted November 16, 2018 Posted November 16, 2018 Ne, bolje je da ga ukradeš od onoga ko ga je osvojio pa odneseš na tribinu da se proveseliš, pa ga onda izlomiš i baciš negde.Svakako je prihvatljivije kad to uradi neko iz mase sa tribina nego neko blizak klubu u svlacionici.
Filozof manijak Posted November 16, 2018 Posted November 16, 2018 @Tresko Mogu li da te zamolim da ne kvotuješ i ne ulaziš u diskusiju sa ovom dvojicom trolastih veseljaka. Sjebavaju svaki topik svojim glupostima, ne moramo i mi da ih podstičemo. Ignoriši ih, pliz
theanswer Posted November 16, 2018 Author Posted November 16, 2018 10 minutes ago, Filozof manijak said: @Tresko Mogu li da te zamolim da ne kvotuješ i ne ulaziš u diskusiju sa ovom dvojicom trolastih veseljaka. Sjebavaju svaki topik svojim glupostima, ne moramo i mi da ih podstičemo. Ignoriši ih, pliz Nije poenta u ignorisanju, uvek će neko nešto da komentariše, poenta je da se to ne dozvoli.
samo_opusteno Posted November 16, 2018 Posted November 16, 2018 29 minutes ago, Filozof manijak said: @Tresko Mogu li da te zamolim da ne kvotuješ i ne ulaziš u diskusiju sa ovom dvojicom trolastih veseljaka. Sjebavaju svaki topik svojim glupostima, ne moramo i mi da ih podstičemo. Ignoriši ih, pliz Ako moze da me ne pominjes, primetio sam i dok sam bio banovan mesec dana da si me par puta pominjao. Ako neko troluje to ste ekipa mozzer, ti i par likova pa ako smo mi mogli da trpimo vasa izdrkavanja o drzavi i parama mozete i vi nasa, pogotovo sto sam stekao utisak da ti ni ne pratis sport nego pises iz dosade. Hvala unapred.
Кристофер Лумумбо Posted November 16, 2018 Posted November 16, 2018 jel istina ono sto se prica, da se kosarka vraca doma?
theanswer Posted November 16, 2018 Author Posted November 16, 2018 Just now, Кристофер Лумумбо said: jel istina ono sto se prica, da se kosarka vraca doma? za dom je spremna
mozzer Posted November 16, 2018 Posted November 16, 2018 (edited) 43 minutes ago, samo_opusteno said: mozzer Ajde sad se lepo opusti, samo opusteno, evo ja tebe necu pominjati, popij to sto pijes i sve okay! Edited November 16, 2018 by mozzer
Kole_No Posted November 16, 2018 Posted November 16, 2018 7 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: jel istina ono sto se prica, da se kosarka vraca doma? Daj neki prijevod... dolazi neki Hrvat?
Kreator Posted November 16, 2018 Posted November 16, 2018 2 hours ago, Filozof manijak said: @Tresko Mogu li da te zamolim da ne kvotuješ i ne ulaziš u diskusiju sa ovom dvojicom trolastih veseljaka. Sjebavaju svaki topik svojim glupostima, ne moramo i mi da ih podstičemo. Ignoriši ih, pliz Pridružujem se molbi. Unapred zahvaljujem.
harper lee Posted November 16, 2018 Posted November 16, 2018 On 15.11.2018. at 13:58, Nebojsa said: sinoc vrteo ponovo mec, saseku jankovica posle dve trojke i laganog skok suta s par metara (ovo treba znatno vise da koristimo), s tri nepostojeca faula - dovoljno je toliko odraditi pri tesnom rezultatu i gotova prica za nas. od toga, 1 faul u napadu, kao i lendejlu ranije - nizasta. Jankovicevi nepostojeci faulovi? Koliko mi je ovo poznato od prosle godine.
Recommended Posts