Jump to content
IGNORED

KK Partizan 18/19

theanswer

Recommended Posts

Posted
Kup Koraća u Nišu  je valjda svakoj ekipi u Srbiji najvažniji cilj!
Svaki trofej je bitan, lepo ga osvojiš pa ga skrnaviš natenane. :fantom:
  • Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

421

• Timmy

300

• bradilko

255

• theanswer

244

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Tri nepostojeća faula? Obrati pažnju na rad rukamatm.
+1, bar smo se mi nagledali tih nepostojećih faulova cele prošle sezone.
Posted
4 hours ago, booyaka said:

Svaki trofej je bitan, lepo ga osvojiš pa ga skrnaviš natenane. :fantom:

Ne, bolje je da ga ukradeš od onoga ko ga je osvojio pa odneseš na tribinu da se proveseliš, pa ga onda izlomiš i baciš negde.

Posted
Ne, bolje je da ga ukradeš od onoga ko ga je osvojio pa odneseš na tribinu da se proveseliš, pa ga onda izlomiš i baciš negde.

Svakako je prihvatljivije kad to uradi neko iz mase sa tribina nego neko blizak klubu u svlacionici.
Posted

@Tresko

Mogu li da te zamolim da ne kvotuješ i ne ulaziš u diskusiju sa ovom dvojicom trolastih veseljaka. 

Sjebavaju svaki topik svojim glupostima, ne moramo i mi da ih podstičemo. Ignoriši ih, pliz

Posted
10 minutes ago, Filozof manijak said:

@Tresko

Mogu li da te zamolim da ne kvotuješ i ne ulaziš u diskusiju sa ovom dvojicom trolastih veseljaka. 

Sjebavaju svaki topik svojim glupostima, ne moramo i mi da ih podstičemo. Ignoriši ih, pliz

Nije poenta u ignorisanju, uvek će neko nešto da komentariše, poenta je da se to ne dozvoli. 

Posted
29 minutes ago, Filozof manijak said:

@Tresko

Ako moze da me ne pominjes, primetio sam i dok sam bio banovan mesec dana da si me par puta pominjao. Ako neko troluje to ste ekipa mozzer, ti i par likova pa ako smo mi mogli da trpimo vasa izdrkavanja o drzavi i parama mozete i vi nasa, pogotovo sto sam stekao utisak da ti ni ne pratis sport nego pises iz dosade. Hvala unapred. 

Posted

jel istina ono sto se prica, da se kosarka vraca doma?

Posted
Just now, Кристофер Лумумбо said:

za dom je spremna

Posted (edited)
43 minutes ago, samo_opusteno said:

mozzer

:ajde:

Ajde sad se lepo opusti, samo opusteno, evo ja tebe necu pominjati, popij to sto pijes i sve okay!

Edited by mozzer
Posted
7 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Daj neki prijevod... dolazi neki Hrvat?

Posted
2 hours ago, Filozof manijak said:

@Tresko

Pridružujem se molbi.

Unapred zahvaljujem.

Posted
On 15.11.2018. at 13:58, Nebojsa said:

sinoc vrteo ponovo mec, saseku jankovica posle dve trojke i laganog skok suta s par metara (ovo treba znatno vise da koristimo), s tri nepostojeca faula - dovoljno je toliko odraditi pri tesnom rezultatu i gotova prica za nas. od toga, 1 faul u napadu, kao i lendejlu ranije - nizasta.

Jankovicevi nepostojeci faulovi? Koliko mi je ovo poznato od prosle godine.:D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...