Jump to content
IGNORED

KK Partizan 18/19

theanswer

Recommended Posts

Posted

Divna rola Gavrilovica, radujem se da koristi priliku. 

Voleo bih da vidim onaj ulaz Marinkovića pre par minuta, moguć faul vrlo. 

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

421

• Timmy

300

• bradilko

255

• theanswer

244

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Opet mu ispada lopta iz ruku....... Gavrilović večeras sasvim solidan, bori se kao zmaj.

Posted
1 minute ago, Tresko said:

Opet mu ispada lopta iz ruku...

+1 uspeo je da prospe sve sto je napravio u prethodnih nekoliko minuta jednim od svojih tm poteza.

Posted
7 minutes ago, Nebojsa said:

sudije su nas sveukupno prilicno ispoprckivale.

plus, mi sebe standardno, ovaj put s novim elementom - prodavanjem vec uzete lopte posle skoka, u minimum 4-5 situacija.

edit: evropske sudije :fur:

Ma sprdacina kao i u Italiji, ljudi direktno odlucuju pobednika, smejurija, Jordijevi lopovi

Posted
Just now, booyaka said:

Zasluženo izgubiste.

Samo u tvojim rsb snovima.

Posted

Sta je tacno prosuo? Dovukao nas je na minus dva, tad je Karasjev ubacio tezak sut, a Bandzi izasla  otvorena trojka iz kosa. Posle Nikolic ne cita odbranu nego posto poto trazi povratni pas za Vanju i cao.  Ali utakmicu smo izgubili u prvom poluvremenu koje je trebalo da dobijemo 10+ razlike.

Posted

Ovo je baš moglo da se dobije samo da su bacanja bolje izvođena i da su izgubljene lopte svedene na neku normalniju cifru.

Čudno suđenje, kao da sude dva različita sporta kada smo mi i oni u napadu.

Malo ukradenih lopti, malo kontri i lakih poena.

Opeglali bi ih da je Zagor bio tu.

Posted

meni je er bol na kraju pokvario utisak ,al opet ono je strašna sekvenca ,malo igrača može onako da vrati tim u 4/4

Posted
1 minute ago, Mark Rothko said:

Opeglali bi ih da je Zagor bio tu.

+1 da je bio Zagor, mislim da bi ih dobili na njegovu energiju.

Posted

ma problem su centri, ne mozemo da uzmemo skok u odbrani i bukvalno su imali 2x svaki napad. onaj lendejlu dzoce ne znam sta je, centar sigurno nije, nigde ga nema kad treba, iako se dosta poboljsao u svemu ostalom. ostaje jedino gagara... a on je gagara.

ovi zenicanji su potpuni indijanci, mogli smo lagano da ih dobijemo.

Posted
37 minutes ago, booyaka said:

Zasluženo izgubiste.

Vi se dobro drzite za sad.

Posted
35 minutes ago, J.R. Cash said:

Sta je tacno prosuo?

levi ulaz za polaganje i -2, ostavlja svog igraca na dva metra iza sebe na prvom koraku, otvoren put ka kosu i umesto laganih poena, dal mu ispada lopta il mu ovaj izbija (il je bio i faul, da ne gresim dusu) - uglavnom - kosa nema.

sledeci ili drugi napad kasnije, igra pnr s lendejlom/gagicem, prolazi na desni ulaz, par metara od kosa, sledece stvar koju vidimo da je lopta kod rusa - dal je ziva lopta ili faul - rezultat je opet isti - nema kosa, izgubljena lopta.

jednostavno je nedorecen, da - gagic i on su nas vratili u igru, al' kao i nebrojeno puta dosad kad je vanja u pitanju, prosto nije isporucio kad je najvise trebalo. zato je zagorac najvise nedostajao - vanja cini se jednostavno nema to u sebi (zasad... i nazalost, naravno).

Posted

kako trinkijeri menja fizionomiju ekipe :Hail:

najzad trener!

Posted

Tesko cemo mi dalje iz ove grupe, treba tucj Valensiju kod kuce i pod obavezno TurkTelekom

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...