Jump to content

KK Partizan 18/19

Featured Replies

3 hours ago, BlackGeorge said:

Trinkijerija bih mogao da slušam 24 sata dnevno. 

+1

Ja dosta gotivim Dzileta, ali mi je uvek islo na falus ono njegovo "e nene, cekaj, brate, stani, polako, ae ovako, ko je...". Jezive su mu konferencije bile, a i gostovanja, mada je dobra zajebant.

meni se sere od trinkierija, ne mogu ovu patetiku da slusam.

• Author

čekao sam ko će prvi da se pokenja. čovek nije patetičan, dokazao je delom svoje reči. 

patetican je, populista, to nema nikakve veze sa delima,j jednostavno ne volim da ga slusam.

• Author

jbg, možda čovek stvarno veruje u ono što priča

nosi naocare, cvikeras onaj najgori. plus je i debeo, mora da doruckuje u pekari.

Trinkijeri večeras u 23 gost kod Tegija.

Samo kvalitetna patetika i masni treneri :heart:

jedini kvalitet u toj emisij su ukljucenja koja tegi najavljuje kao live, a on pre toga nasnima razgovore pa pusta. :laugh: zabranili mu live ukljucenja od kad je sns kupio televiziju pa nasao nacin da premosti to.

jedini kvalitet u toj emisij su ukljucenja koja tegi najavljuje kao live, a on pre toga nasnima razgovore pa pusta. [emoji23] zabranili mu live ukljucenja od kad je sns kupio televiziju pa nasao nacin da premosti to.
SSJS - Srbski Sportski Jerry Springer. :fantom:
38 minutes ago, booyaka said:

SSJS - Srbski Sportski Jerry Springer. :fantom:

:gleda svaki SOS koš i Zonu pres i svađa se s televizorom:

:gleda svaki SOS koš i Zonu pres i svađa se s televizorom:
Mjok, nisam ga gledao sigurno 5,6 godina minimum.
  • Author

nisi ni košarkašku utakmicu pa te ne sprečava da komentarišeš

2 minutes ago, theanswer said:

:lolol:

15 hours ago, Кристофер Лумумбо said:

patetican je, populista, to nema nikakve veze sa delima,j jednostavno ne volim da ga slusam.

i ja bi bio patetican i populista, da me toliko placaju..

tako je i dulo sirio casove ljubavi, pa je ondak bilo de su moji novci.. :coffee:

Regularnu sezonu u NBA tek pokoju pogledam, Zvezdine nisam dosad ove sezone nijednu propustio, u Bg uživo, ostale na TV-u/streamu. I većinu vaših sam pogledao.
Guest
This topic is now closed to further replies.