August 1, 20186 yr 16 minutes ago, ZokiAsov said: Jesi ga gledao valja li sta? Kazu dobar atleta bez ikakvog suta.
August 1, 20186 yr Author Vrabac bi u boljem Partizanu bio dosta korisniji. Vise mi se svidja dovodjenje Gegica nego Nikolica mada Nikolic moze pogoditi nesto.
August 1, 20186 yr Neka, ja volim da mi uvek imamo nekog iz BiH muslimanske veroispovesti. Vazno je za nase drustvo, ma koliko banalno izgledalo. Daj nek dovedu i nekog iz Zapadne Hercegovine, pa da budemo pravi jugo klub kako nam i prilici.
August 1, 20186 yr 38 minutes ago, MayDay said: Neka, ja volim da mi uvek imamo nekog iz BiH muslimanske veroispovesti. Vazno je za nase drustvo, ma koliko banalno izgledalo. Daj nek dovedu i nekog iz Zapadne Hercegovine, pa da budemo pravi jugo klub kako nam i prilici. Pa onda kao pravi jugo klub navucete majice sa likom Mutavog.
August 1, 20186 yr Bilo je i onih koji su hteli da stave samo "Legendo"..ali su neki drugi pre toga maznuli ideju. I eto, moralo se. Da se razumemo..jebem mater idejnim stvaraocima.
August 1, 20186 yr 30 minutes ago, kobni zelaya said: Pa onda kao pravi jugo klub navucete majice sa likom Mutavog. Kolko znam on je bio jugosloven, to mu je bio i jedan od glavnih razloga za promenu tribine.
August 1, 20186 yr Šta smo uradili kada smo poslednji put imali jednog Gegića u nekoj od sekcija JSDP?