189- Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 24 minutes ago, Majo said: marcos alonso¿ moze marcos alonso umesto robertsona u liverpoolu.
Jean-Luc Picard Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 Najbolji golman lige ove sezone je Fabijanski, i to nije čak ni podložno diskusiji.
Pokojni Ruxin Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 22 minutes ago, Ivo Petović said: Pogba u timu sezone izgleda da oni samo bace pogled koliko ko ima golova i asistencija, pa ih poređaju na papir. pogba je nabio statse u onih mesec dana kad je došao ogs i sad je tim sezone. nema veze što se uglavnom raspadao ostalih 8 meseci. eriksen pokraden. i azar mi je ispred manea jer čovek sam nosi mrtvi čelsi, ali izgleda da se ne gleda kontekst. Just now, Jean-Luc Picard said: Najbolji golman lige ove sezone je Fabijanski, i to nije čak ni podložno diskusiji. ne može, nije siti, liverpul ili pogba! moglo se i za neke vulvse naći mesta da nije izbor za najnabijeniju statistiku. raul jimenez je recimo pokidao sezonu.
porucnik vasic Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 11 minutes ago, Jean-Luc Picard said: Najbolji golman lige ove sezone je Fabijanski, i to nije čak ni podložno diskusiji. Најбољи проценат одбрана има Алисон.
Jean-Luc Picard Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 Fabijanski ima najviše odbrana i to za neku baš veliku razliku Mislim ono Ederson. Čovek je New York u drugom svetskom ratu. Toliko je njegov gol bio u opasnosti. Kad uzmu loptu pa krenu Gundogan do DeBrujnea, DeBrujne do Silven no.1, Silva no.1 do Silve no.2, Silva no. 2 nazad do Gundogana. Prođe jebena utakmica u tome....i sad je kao zasluga Edersona što ne primaju golove.
Weenie Pooh Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 1 hour ago, 189- said: hazard je morao biti u ekipi umesto manea Pogbe +1
Zico Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 Jel bilo nekad ovako da tim sezone cine igraci iz samo dva tima, i Pogba?
Bogotac Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 Azar,Fabijanski,Eriksen nikako,imao je losu sezonu za njegove standarde,SP ga je fizicki ubio,nikako nije mogao da podigne formu.
Pokojni Ruxin Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 1 minute ago, Bogotac said: Azar,Fabijanski,Eriksen nikako,imao je losu sezonu za njegove standarde,SP ga je fizicki ubio,nikako nije mogao da podigne formu. fali neko iz spursa, plus pogba očigledno bode oči = eriksen koga bi stavili kao trećeg veznjaka. ako ne može hazard?
Bogotac Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 Pa ko iz Spursa,Ali proveo pola sezone u ambulanti,Eriksen los,nemas koga tu.Pogba je sramotan izbor pre Azara.
porucnik vasic Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 'Ајде чик да наведеш где игра у Челсију? Није га Сари упаривао са Жируом, постављао га на лажну деветку...све су то чисто везне позиције.
ArleKino Posted April 25, 2019 Author Posted April 25, 2019 11 minutes ago, Zico said: Jel bilo nekad ovako da tim sezone cine igraci iz samo dva tima, i Pogba? Koliko sam vidio na Wikipediji, ne - uvijek su bili igrači iz bar četiri tima. 2006-07 United imao 8 u prvih 11, Drogba, Gerrard i Berbatov pokvarili monotoniju.
Recommended Posts