Jump to content
IGNORED

Premier League 2018-19

ArleKino

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Majo said:

Mrtva raga, kom genijalcu je uopste palo na pamet da ga dovede u Celzi.

Pajacu eto kome. Njega i Jorginha. Sramotno.

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1227

• John Coltrane

844

• 189-

637

• ArleKino

584

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Just now, Majo said:

Mrtva raga, kom genijalcu je uopste palo na pamet da ga dovede u Celzi.

Ja koliko razumem on i Joginho su harali italijom... Po njima dvojici se tačno vidi razlika u brzini igre i u obavezama igrača u Ita i Eng...

Posted
3 minutes ago, radisa said:

Ja koliko razumem on i Joginho su harali italijom... Po njima dvojici se tačno vidi razlika u brzini igre i u obavezama igrača u Ita i Eng...

Da, zaboravih da tamo i nas SMS vredi sto-dvesta miliona.

Posted

Mogu misliti kako bi izgledala tekma, da je kojim slucajem Celzi poveo :violin:

Posted

Robertson, kao Gerrard... ALi, ništa... :lolol:

Posted

Klop proslavlja što je Robertsonovo klizanje prošlo nekažnjeno :isuse:

Posted

Robertson probao ali nije dovoljna legenda

Posted

Stvarno steta sto je ovaj City ovako jak.

Posted
1 minute ago, radnik said:

Stvarno steta sto je ovaj City ovako jak. 

Stvarno steta. Ja sam Livepulu davao negde do Decembra da se juri barabar sa njima al eto udjose u April. Premijer liga sledecih sezona ili da ostali timovi ubudze po 500 miliona da bili na -10 u ovo vreme ili da pep ode a da seik rasproda ekipu. U svakom drugom ako ManCity dovede jos par igraca na leto Premijer liga ima da se igra od 2-6 mesta

Posted

Kakav defetizam :mad: 

Stvarno šteta što je ovaj City toliko jak da LFC nije uspeo da ga dobije nijednom ove sezone, a prošle su ih dobili u tri od četiri utakmice. Tada su valjda bili slabi, ne znam.

Posted
1 minute ago, Zlurad said:

Stvarno steta. Ja sam Livepulu davao negde do Decembra da se juri barabar sa njima al eto udjose u April. Premijer liga sledecih sezona ili da ostali timovi ubudze po 500 miliona da bili na -10 u ovo vreme ili da pep ode a da seik rasproda ekipu. U svakom drugom ako ManCity dovede jos par igraca na leto Premijer liga ima da se igra od 2-6 mesta

dovoljno će vam biti da pep mađija ode, isti ti koji sad misle da bi sa ovim timom svako uzeo titulu su se do juče podsmevali sterlinzima, otamendijima, stounsima...i svaka čast liverpulu što su i dalje u trci, ali liverpul nije isti nivo. a sezona sa ovoliko sreće se neće ponoviti. 

znači sad ili nikad za klopa, biće čak i meni pomalo krivo kad ne uzme :sleep:

Posted

Opušteno, Ruxo, znaš da katalonski Mancini ionako preuzima Juve dogodine. :fantom:

Posted (edited)

ma opušten sam ja, biće još zabavnije kad brendan preuzme na sebe školovanje klopa jednog dana :D

Edited by Pokojni Ruxin
Posted

Razlika je u tome sto se Siti ne muci da dodje do pobede, Live da. I to je nenormalno u toj meri sto su se, do pre par sezona, titule osvajale na misice i golovima u zaostavnom vremenu™, ali pored Sitija ni to nije dovoljno.

Posted

Mučio se City itekako početkom godine. Skoro kao da timovima forma... oscilira. Znam da je novel concept, ali ubeđen sam da tu ima nešto.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...