copkillah Posted February 9, 2019 Posted February 9, 2019 Da se ne lažemo, te marginalne ofsajde umeti da priznaju i sa VAR-om, u to ne sumnjajte ni najmanje
Weenie Pooh Posted February 9, 2019 Posted February 9, 2019 Pa meni bi i to manje smetalo, ako nameštaju da znamo da nameštaju. A ne ovo, da svi treba da se pravimo da sudija vidi ono što apsolutno ne može da vidi. Mlataraju zastavicom odokativno, svaki put im je 50% šansa da ubodu, a instinktivno češće izaberu opciju koja odgovara većem klubu.
Baldrick S. Posted February 9, 2019 Posted February 9, 2019 Ovo je NBC-a. Koliko sam cuo u prenosu je da su im javljali da je u oPsajdu rukom, koja se ne racuna. Mada je delovalo kao da je metar i po. https://imgur.com/Iwe3khN
Mindaugas Žukauskas Posted February 9, 2019 Posted February 9, 2019 Da, iz ovog ugla to deluje znatno više onside. Onaj snimak što je prikazan na SK je iz dosta pogrešnijeg ugla.
MancMellow Posted February 9, 2019 Posted February 9, 2019 2 hours ago, Giggsy said: Ma, necu da ispadnemo od njih. Necemo osvojiti, ali ne moramo ni sada ispasti. Kad dodje neka Barca pa nek izginemo posteno Bozemeprosti, sutra za Citeh moramo navijati Jbg, treba da sjebu glavnog konkurenta za 4. mesto. Posle na kupanje
porucnik vasic Posted February 9, 2019 Posted February 9, 2019 3 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: Minimalan ofsajd. Jbg, već postaje nemoguća misija za neutralce da navijaju za Liverpul Јбг, преживећемо...
ArleKino Posted February 10, 2019 Author Posted February 10, 2019 Inače, juče je Arsenal u prilično bijednoj utakmici dobio Huddersfield. Arsenal bez Özila, Ramseya, Aubameyanga (sorry, @John Coltrane, a znao sam dan ranije da nije otputovao ) i Xhake se orijentisao na kontre kod najgoreg tima lige. Još smo bez CS-a u gostima u ligi, zadnji je bio u Wengerovoj posljednjoj utakmici (kod Huddersfielda). Šta Emery planira mislim da ni on sam ne zna.
Azdaja Posted February 10, 2019 Posted February 10, 2019 Gospodin Emeri Vampir iz Baskije, očigledno ima smisla, materijal mu je skroman al da se ne lažemo moglo je i bolje. Ne vidim viziju, na leto ako ne planiraju veliku smenu kadrova, ništa se neće menjati. Borba za 4o i pevaj.
John Coltrane Posted February 10, 2019 Posted February 10, 2019 3 hours ago, ArleKino said: Inače, juče je Arsenal u prilično bijednoj utakmici dobio Huddersfield. Arsenal bez Özila, Ramseya, Aubameyanga (sorry, @John Coltrane, a znao sam dan ranije da nije otputovao ) i Xhake se orijentisao na kontre kod najgoreg tima lige. Još smo bez CS-a u gostima u ligi, zadnji je bio u Wengerovoj posljednjoj utakmici (kod Huddersfielda). Šta Emery planira mislim da ni on sam ne zna. Upamticu ti ovo. Da sam ga izbacio uzeo bih Lakazeta i Pogbu umesto Manea i Azara umesto Felipe Andersona i opet bih ubio i ovo kolo. Ovako mi ostadose i Jang i Rash i Auba svi sa krompirom.
Weenie Pooh Posted February 10, 2019 Posted February 10, 2019 Oliverova specijalnost, žuti za dajving umesto penala
Mindaugas Žukauskas Posted February 10, 2019 Posted February 10, 2019 Višković: Son nema reputaciju da lako pada u kaznenom. Leptejebo, šta izjavi čovek.
Mindaugas Žukauskas Posted February 10, 2019 Posted February 10, 2019 Da, po meni je najveći dajver u ligi trenutno. Samo na ovoj tekmi je već imao dva dajva, jedan žuti karton.
Weenie Pooh Posted February 10, 2019 Posted February 10, 2019 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: po meni je najveći dajver u ligi trenutno
Weenie Pooh Posted February 10, 2019 Posted February 10, 2019 Ovo sa Maguierom, naravno, uopšte nije bio dajv Sona. Englesko deblo pustilo koren, čovek zapeo, pao. Maguire pokazivao da je izbio loptu, iako se iz aviona videlo da nije.
Recommended Posts