Sandens Posted November 14, 2018 Posted November 14, 2018 1 hour ago, Azdaja said: Fela brat. Jokana mi je zao i imam poriv da ga odbranim ako ništa ovde. Svake sezone sa Fulamom je sporo ulazio u istu i tek od druge polovine igrao atomski fudbal. Veliki respekt za njega je činjenica da je ušao u PL i igrao svoj fudbal. Tražio je dobru igru koja se gradi od početka i zasniva na posedu. Mogao je kao debeli konobar da drži nulu i kad se desi da bocne neki go na prevaru izdrži. Malo su ga i sjebali igrači, mnogo više zalaganja je trebalo biti sa njihove strane. Gazda je čekao international break a koliko juče ga je branio. Sise nezahvalne. bravo. nije mu se, iz vise razloga, dalo u premier ligi ali pamtice ce ga navijaci fulhama po sjajnom stilu igre i osvajanju playoffa na wembleyu. uz tiganu i hodgsona svakako najbolji trener fulhama u prethodnih x godina.
MiddleClass Posted November 14, 2018 Posted November 14, 2018 Ofanzivni fudbal je sahranjen. Maradona izjavio da je za njega Murinjo najbolji trener danasnjice.
John Coltrane Posted November 14, 2018 Posted November 14, 2018 4 hours ago, 189- said: https://www.thesun.co.uk/sport/football/7738251/chelsea-ngolo-kante-football-leaks/ Alleged, alleged...dobri Kante samaricanin
ArleKino Posted November 15, 2018 Author Posted November 15, 2018 2 hours ago, Jeremija said: Žao mi vas je, ali eto, moralo je i to da se desi. Ne znam jesam li već napisao - sudiju koji je zaboravio novčić kaznilo sa 3 utakmice suspenzija (ženska liga).
reginald Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 Jokan nije imao lagan posao. Izborio je PL sa pola ekipe dovedene na pozajmice, a ostali uglavnom nisu PL nivo. Sessegnon i Cairney iznimke. Tako da tih cuvenih 100 miliona i nije puno. Plus sto sve te nove igrace treba uigrati. Bas me zanima sta ce Ranieri napraviti.
papapavle Posted November 16, 2018 Posted November 16, 2018 On 15.11.2018. at 8:24, Jeremija said: Kako ne znaju, ne sećaš se ovoga? Kako žuta crta nije paralelna sa šesnaestercem? Ovo kao da je crtao Maza Vasilijević.
copkillah Posted November 21, 2018 Posted November 21, 2018 Liverpul, kada je prodavao Kutinja Barsi, ubacio klauzulu da ne smeju ni da pokušaju da im kupe bilo kog igrača pre 2020. godine. Ako ipak budu želeli da kupe, moraće da plate premiju od 100 miliona evra pored samog transfera Edvards
ArleKino Posted November 21, 2018 Author Posted November 21, 2018 18 minutes ago, copkillah said: Liverpul, kada je prodavao Kutinja Barsi, ubacio klauzulu da ne smeju ni da pokušaju da im kupe bilo kog igrača pre 2020. godine. Ako ipak budu želeli da kupe, moraće da plate premiju od 100 miliona evra pored samog transfera Ništa od Lovrena u Barci. Bartomeu
Lancia Posted November 21, 2018 Posted November 21, 2018 Just now, ArleKino said: Bartomeu To samo ako im vrati Kutinja + im uvali Dembelea.
MiddleClass Posted November 21, 2018 Posted November 21, 2018 50 minutes ago, ArleKino said: Ništa od Lovrena u Barci. Bartomeu +1
Recommended Posts