Wolfdream Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 1 hour ago, Rumpelstiltskin said: Još jedan dokaz da su navijači moroni, ma za koj klub navijaju Sent from my MI 6 using Tapatalk Sta je ovde lose?
W.F.C. Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 48 minutes ago, Constantin said: Od kada priželjkujem ovakav naš sastav: Čini mi se da rekoše da Rikardo ne igra, Stojković i Ć.Miletić ? Ok Koja ali ne bih poceo bez Bondarenka, nema veze, videcemo. Kao ne igra Rikardo, a nije ni bitno ko igra, da izgubimo necemo, ko sto si i rekao.
ackonish Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 Ok Koja ali ne bih poceo bez Bondarenka, nema veze, videcemo. Kao ne igra Rikardo, a nije ni bitno ko igra, da izgubimo necemo, ko sto si i rekao.Poslali su mail redakcijama sportskim da nece da igra zbog bola u ledjima. Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Constantin Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 43 minutes ago, W.F.C. said: Ok Koja ali ne bih poceo bez Bondarenka, nema veze, videcemo. Kao ne igra Rikardo, a nije ni bitno ko igra, da izgubimo necemo, ko sto si i rekao. Bili bi puno ofanzivniji sa Acom, mislim. Možda ne bi mogao da izdrži celu utakmicu, ali ostavio bih ga dok napravimo razliku par golova, a onda uveo Tarasa za mirniji tok utakmice. Jel im igra onakreten što bije laktovima ? Valjda je iz Spartaka došao ?
Dali_man Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 1 minute ago, Constantin said: Bili bi puno ofanzivniji sa Acom, mislim. Možda ne bi mogao da izdrži celu utakmicu, ali ostavio bih ga dok napravimo razliku par golova, a onda uveo Tarasa za mirniji tok utakmice. Jel im igra onakreten što bije laktovima ? Valjda je iz Spartaka došao ? Sa Acom ili Aleksom?
martick Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 Pazite ovo! mi cepnemo groblje danas a groblje cepne cigane u cetvrtak! pod uslovom da mi dobijemo cuku, bicemo samo na bod od cigana!!!!
Constantin Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 47 minutes ago, Dali_man said: Sa Acom ili Aleksom? Eto, ja utripovao Acu kapitena....ispustio sam Aleksu.
Wolfdream Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 1 minute ago, martick said: Pazite ovo! mi cepnemo groblje danas a groblje cepne cigane u cetvrtak! pod uslovom da mi dobijemo cuku, bicemo samo na bod od cigana!!!! I onda?
Constantin Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 1 minute ago, Wolfdream said: I onda? ...raspuste Skuptinu, novi izbori, menja se Ustav....
Rumpelstiltskin Posted April 21, 2019 Author Posted April 21, 2019 40 minutes ago, martick said: Pazite ovo! mi cepnemo groblje danas a groblje cepne cigane u cetvrtak! pod uslovom da mi dobijemo cuku, bicemo samo na bod od cigana!!!! ozbiljna anal(iza)
Constantin Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 Sastav, samo Caki umesto Kojaševića....sa Bondarenkom
Constantin Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 2 hours ago, ackonish said: Poslali su mail redakcijama sportskim da nece da igra zbog bola u ledjima. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Da li su oni išta istinito objavili ove sezone....pa ni ovo.
Recommended Posts