Rumpelstiltskin Posted April 21, 2019 Author Posted April 21, 2019 Pitam se dal je Lalat kapacitet da ne bude, opet, provaljen od iskusnog vuka kao što je Đumi ... Dovoljno je samo primeniti taktiku sa zadnjeg meča ...Sent from my MI 6 using Tapatalk
Constantin Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 1 minute ago, Rumpelstiltskin said: Pitam se dal je Lalat kapacitet da ne bude, opet, provaljen od iskusnog vuka kao što je Đumi ... Dovoljno je samo primeniti taktiku sa zadnjeg meča ... Sent from my MI 6 using Tapatalk Mi smo imali istu taktiku oba meča protiv njih. Prvi put smo mi njih prejebali iz jedne šansu, drugi put oni nas. Đumi ne mož da provali de mu je "ona rabota" kad pođe da moča...mani se....i ne sekiraj se, da izgubimo, nećemo.
Rumpelstiltskin Posted April 21, 2019 Author Posted April 21, 2019 Što ti je paranoja. Sakriješ autobus 10 km dalje od hotela. Državna služba čuva državni prjekat. De je b ovo ?Sent from my MI 6 using Tapatalk
Constantin Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 Just now, Rumpelstiltskin said: De je b ovo ? Sent from my MI 6 using Tapatalk Žandarmerija prema Opakom
Rumpelstiltskin Posted April 21, 2019 Author Posted April 21, 2019 Mi smo imali istu taktiku oba meča protiv njih. Prvi put smo mi njih prejebali iz jedne šansu, drugi put oni nas. Đumi ne mož da provali de mu je "ona rabota" kad pođe da moča...mani se....i ne sekiraj se, da izgubimo, nećemo.Ne sećam se da si ovako pisao o njemu kad je bio naš trener ... Mislim da grešiš što ga podcenjuješSent from my MI 6 using Tapatalk
Rumpelstiltskin Posted April 21, 2019 Author Posted April 21, 2019 Žandarmerija prema Opakom [emoji6]Kakvi slepciSent from my MI 6 using Tapatalk
Goranz Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 Zna se da vas danas puštamo da pobedite da bi se održao privid trke za titulu... tako da nema razloga za brigu.
Rumpelstiltskin Posted April 21, 2019 Author Posted April 21, 2019 Zna se da vas danas puštamo da pobedite da bi se održao privid trke za titulu... tako da nema razloga za brigu.Daj da se kladimo svemujebemSent from my MI 6 using Tapatalk
Constantin Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 4 minutes ago, Rumpelstiltskin said: Ne sećam se da si ovako pisao o njemu kad je bio naš trener ... Mislim da grešiš što ga podcenjuješ Sent from my MI 6 using Tapatalk Zaboravio si? U svakom slučaju je bio bolja opcija nego Džimi Čovek je imao Tadića, Danijela Aleksića, Medojevića, Mojsova, Mrđu, valjda beše i Meleg i jedva 5. u ligi. Naravno od svih koji su paradirali Čairom, naravno da je bio bolji i od Pakulta, Dmitrovića, Recka, daleko od toga da je "bos"...stara je to lisica, ali je Lalat i njegova ekipa, Šarac, Bratić....puno bolji.
Constantin Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 12 minutes ago, Goranz said: Zna se da vas danas puštamo da pobedite da bi se održao privid trke za titulu... tako da nema razloga za brigu. Ufunjali ste se....gotovo
Rumpelstiltskin Posted April 21, 2019 Author Posted April 21, 2019 Još jedan dokaz da su navijači moroni, ma za koj klub navijajuSent from my MI 6 using Tapatalk
Constantin Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 Od kada priželjkujem ovakav naš sastav: Čini mi se da rekoše da Rikardo ne igra, Stojković i Ć.Miletić ?
Recommended Posts