Wolfdream Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 39 minutes ago, Goranz said: Danas Beograd pun Niš Ekspres autobusa... veličanstveni niz nepobedivosti je morao da se otplati. Nis expres je svojevremeno bio 2 prevoznik u evropi. Sada vidim i raspala lasta pocela da farba buseve u crveno...
Rumpelstiltskin Posted April 20, 2019 Author Posted April 20, 2019 El će nam opet Janjičari il tako nekakvi vise nad glavu na istok ?!Sent from my MI 6 using Tapatalk
Rumpelstiltskin Posted April 20, 2019 Author Posted April 20, 2019 AlalveraSent from my MI 6 using Tapatalk
Constantin Posted April 20, 2019 Posted April 20, 2019 Kad naprave još dve sekte, nas neće ni pustaju na stadion.
Wolfdream Posted April 20, 2019 Posted April 20, 2019 Ne verujem ipak je simbolika 3. Izvorni kriminalci, oni zabranjeni i zvezdini na jugu koji predstavljaju petokraku na grbu jsd.
renne Posted April 20, 2019 Posted April 20, 2019 30 minutes ago, W.F.C. said: Prenos? Vremenska prognoza? A1
W.F.C. Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 Nema vetar, nije ni ladno ni vrucina. Toplica i Pirot su na nogama. Pritiskamo od prvog minuta jer smo malo nervozni zbog dva poraza i idemo na nulu. Koja i Sladja promasuju izgledne sanse, Sladja u drugom kad udje kao drugi spic da ih dodatno uplasimo, a kod njih jedina sansa Pantic koji pada u 16 ali sudija Boki nonsalantno odmahuje rukom. Boki sudi objektivno i nepristrasno i time pobija sve neosnovane insinuacije, cak daje dva zuta nasima. Na kraju ipak nereseno, uspevamo da se ne priblizimo Zvezdi suvise a istovremeno nastavljamo da radimo na propasti Partizana. Sav ceh placa ponovo Cukaricki koga razbijamo u cetvrtak da im pokazemo gde im je mesto i da je Miloje najbolji trener, drugi je Lala, a tek treci je Simo. Na kraju sezone mrtva trka za trenera Zvezde u kojoj ipak pobedjuje Lala dok se Simo za sad zadovoljava radom u strucnom stabu Krstaje i ostaje kod gospodina Galeta da vreba Lalatov kiks.
Dali_man Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 Caki spaja loptu s Hasku koji spaja loptu s spoljni deo mreze.
Real sa Nišave Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 Brada i Kine na klupu se grle, Fasulas golu se raduje.
Rumpelstiltskin Posted April 21, 2019 Author Posted April 21, 2019 Dok se Gagi raketa na vrati na tartan, ne dajem nadalje nikakve najave i projekcijeSent from my MI 6 using Tapatalk
Constantin Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 5 minutes ago, Rumpelstiltskin said: Dok se Gagi raketa na vrati na tartan, ne dajem nadalje nikakve najave i projekcije Sent from my MI 6 using Tapatalk Čeka isporuku nove "ponike"...dotle ništa. Pada mu lanac na staru
Constantin Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 Što ti je paranoja. Sakriješ autobus 10 km dalje od hotela. Državna služba čuva državni prjekat.
Recommended Posts