Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš 2018/2019

Rumpelstiltskin

Recommended Posts

Posted
39 minutes ago, Goranz said:

Danas Beograd pun Niš Ekspres autobusa... veličanstveni niz nepobedivosti je morao da se otplati.

Nis expres je svojevremeno bio 2 prevoznik u evropi. Sada vidim i raspala lasta pocela da farba buseve u crveno...

Posted

El će nam opet Janjičari il tako nekakvi vise nad glavu na istok ?!

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Posted

Alalvera

Posted

Kad naprave još dve sekte, nas neće ni pustaju na stadion. 

Posted

Ne verujem ipak je simbolika 3. Izvorni kriminalci, oni zabranjeni i zvezdini na jugu koji predstavljaju petokraku na grbu jsd.

:Jova:

Posted
30 minutes ago, W.F.C. said:

Prenos? Vremenska prognoza?

A1

Posted
13 hours ago, renne said:

A1

O2

Posted

Nema vetar, nije ni ladno ni vrucina. Toplica i Pirot su na nogama. Pritiskamo od prvog minuta jer smo malo nervozni zbog dva poraza i idemo na nulu. Koja i Sladja promasuju izgledne sanse, Sladja u drugom kad udje kao drugi spic da ih dodatno uplasimo, a kod njih jedina sansa Pantic koji pada u 16 ali sudija Boki nonsalantno odmahuje rukom. Boki sudi objektivno i nepristrasno i time pobija sve neosnovane insinuacije, cak daje dva zuta nasima. Na kraju ipak nereseno, uspevamo da se ne priblizimo Zvezdi suvise a istovremeno nastavljamo da radimo na propasti Partizana. Sav ceh placa ponovo Cukaricki koga razbijamo u cetvrtak da im pokazemo gde im je mesto i da je Miloje najbolji trener, drugi je Lala, a tek treci je Simo. Na kraju sezone mrtva trka za trenera Zvezde u kojoj ipak pobedjuje Lala dok se Simo za sad zadovoljava radom u strucnom stabu Krstaje i ostaje kod gospodina Galeta da vreba Lalatov kiks.

Posted

Caki spaja loptu s Hasku koji spaja loptu s spoljni deo mreze.

Posted

Brada i Kine na klupu se grle, Fasulas golu se raduje.

Posted

Dok se Gagi raketa na vrati na tartan, ne dajem nadalje nikakve najave i projekcije

Posted
5 minutes ago, Rumpelstiltskin said:

Dok se Gagi raketa na vrati na tartan, ne dajem nadalje nikakve najave i projekcije

Čeka isporuku  nove "ponike"...dotle ništa. Pada mu lanac na staru

Posted

Što ti je paranoja. Sakriješ autobus 10 km dalje od hotela. Državna služba čuva državni prjekat.

spacer.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...