Jump to content

FK Radnički Niš 2018/2019

Featured Replies

Ni jedan raspolizeni igrac u napadu. Losa postavka igre, Partizan delovao ko da ima dva igraca vise kada igra odbranu ili kada je nicija lopta. Zatvorili su nam bokove i tu pas igru a mi ko sivonje guramo loptu sve na stranu.

Psihicki smo definitivno lose usli u mec ko sto ste vec rekli. Kojasevic a i Caki danas rupe. Pera takodje bez krvi i sve me vise razocarava. Kad treba da zagrize i odigra jedan na jedan on pipka loptu kao da ce nesto da uradi i tako dok ga ne udvoje i onda vrati loptu nazad ili pokusa neki ubac. Mnogo mi nekonkretan. Samo je odbrana bila na visini zadatka.

• Author

Šta ima Lalat da im se najebava majke kad je on usrano postavio tim večeras

Sent from my MI 6 using Tapatalk

• Author

Ako nekome treba da se jebe majka, onda je to struka u klubu koja je dovela Kojaševića. Još ako je tačan info da su mu za dolazak iskeširali 80k, treba pojedine iz kluba obesiti za jaja kod konja

Odučismo vas od fudbala. Da niste režimski klub, bilo bi 3-4:0, ovako je moralo da izgleda da vredite čemu. 

53 minutes ago, Rumpelstiltskin said:

Ako nekome treba da se jebe majka, onda je to struka u klubu koja je dovela Kojaševića. Još ako je tačan info da su mu za dolazak iskeširali 80k, treba pojedine iz kluba obesiti za jaja kod konja

Polako s ta jajca...

Just now, Goranz said:

Odučismo vas od fudbala. Da niste režimski klub, bilo bi 3-4:0, ovako je moralo da izgleda da vredite čemu. 

More begaj be, zamalo onaj vaš da sa 5 metra promaši gol od 7 metra. Da bi nas odučili od fudbala, trebalo bi vi da ga znate, al muljo, nemate si pojma.

Inače, Savo dao ostavku.....

Gledam malocas, sa dva patrolna vracaju autobus s navijacima, ne verujem, znaci u Nis ih vracaju s patrolama uvode decu u svoj grad... Prvo sam pomislio da nije neki hrvatski tim u vaterpolu ili rukometu dosao ili sta vec, znaci bruka. Sta da ocekujes onda na dalje...

• Author
5 hours ago, W.F.C. said:

Gledam malocas, sa dva patrolna vracaju autobus s navijacima, ne verujem, znaci u Nis ih vracaju s patrolama uvode decu u svoj grad... Prvo sam pomislio da nije neki hrvatski tim u vaterpolu ili rukometu dosao ili sta vec, znaci bruka. Sta da ocekujes onda na dalje...

standardna procedura

balkan je to, ej

12 hours ago, Goranz said:

Ce mi priča navijac Partizana da je Radnički rezimski klub, a samo zadnja uplata Telekoma da bi paraziti mogli da obezbede evropsku licencu je veca nego godišnji budzet Radničkog. 

Kako se osecas kad ispadnes glup, bezobrazan i kad si uhvacen s kratke noge? Jel te sramota malo? 

Nije, nemaju obraz, postenje i savest. Gaze preko mrtvih.

Ce mi priča navijac Partizana da je Radnički rezimski klub, a samo zadnja uplata Telekoma da bi paraziti mogli da obezbede evropsku licencu je veca nego godišnji budzet Radničkog. 
Kako se osecas kad ispadnes glup, bezobrazan i kad si uhvacen s kratke noge? Jel te sramota malo? 
Nemaju oni stida ni srama vec dve decenije. Zamisli kad komentarisu sudjenje oni koji su namestali cela prvenstva godinama u nazad a i sire.... Pa i sam Lotar Mateus je priznao da su namestili utakmicu s Radom, jednostavnono o tome nece da se prica...
To su najveci bestidni licemeri....

Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka

O čemu da se priča kada je i sam komentator rekao da Radnički ima velikih problema da pređe centar čim se protivnik ne sklanja. 

O čemu da se priča kada je i sam komentator rekao da Radnički ima velikih problema da pređe centar čim se protivnik ne sklanja. 

Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka

Pa da, to je onaj meč kada nam nisu svirali par penala, izmišljali ofsajde i kontrafaulove da biste vi mogli da nastavite trku sa drugim režimskim klubom. Na snimku čak nisu smeli da puste onaj poništeni gol, da ljudi ne vide kako sudije uništavaju fudbal u Srbiji za račun Radničkog.

Fudbaleri Radničkog u nedelju od 18:30 na Čairu dočekuju Partizan. Cene ulaznica su sledeće
Jug - 300,
Sever - 400,
Istok/Zapad - 600
Loza - 1500
Prodaja od subote na biletarnicama, od 10h

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Guest
This topic is now closed to further replies.