Jump to content

FK Radnički Niš 2018/2019

Featured Replies

I ja mislim da sam taj gol video nekad negde....

Just now, Rumpelstiltskin said:

si siguran da postoji video zapis !? 

100%. Video ga pre neki dan negde u nekoj emisiji.

Just now, Dali_man said:

Ja ovaj gol ne mogu da nadjem nigde na netu. A video sam ga skoro u nekoj emisiji.

Negde na fejsu sam ga i ja video. Meni je recimo žao što ne mogu da nađem ovaj Andrejevićev Furtuli. To je prva utakmica na kojoj me ćale odveo....:sad:

Just now, Constantin said:

Negde na fejsu sam ga i ja video. Meni je recimo žao što ne mogu da nađem ovaj Andrejevićev Furtuli. To je prva utakmica na kojoj me ćale odveo....:sad:

Iz koje godine? 1938? :tongue:

Just now, Dali_man said:

Iz koje godine? 1938? :tongue:

Daj be...pa tad ovi sa Topčidera nisu ni postojali..... :)

:ajde:

Saću nađem... 

Mislim da pantin gol od gola do gola nije snimljen ako je rec o njemu.

2 minutes ago, nikolani80 said:

Brzo išla lopta ???

Ne nego nema snimka te utakmice, bar sam tako mislio do sada i nisam video gol. I u razgovoru sa drugim ljudima sam to zakljucio. Ako ima daj. Cak mi nesto kroz maglu da je i panta u nekom intervjuu izrazio zaljenje sto nema snimka. Ako ima i postoji Extra voleo bih da vidim.

Niko ne pamti Pekija i Pakija, svi ste vi omladinci.

5 minutes ago, nikolani80 said:

Postoji video zapis, i to ga poseduje neki lik iz Hrvatske. Tražio nam dosta para pre par godina da nam ga da. Svestan batica da ga niko drugi ne poseduje.

Eto misterija resena. 

Ako neko u skorije vidi na tv neka javi ima ljudi sto moz vrate unazad 24-48h pa da ga skinemo.

Edited by nikolani80

Nešto mislim da sam video ili na SOS-u ili na Sport Klubu...ono YU nostalgija....pokušaću sa ovima "mojima" na SK....poDsećujte me...Foča zaboravlja.....

Kazite koja tv pustala pa da trazimo vezu.

Guest
This topic is now closed to further replies.