ultra boban Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 5 hours ago, Gradina said: Iz škole fudbala Real 2009... Ponovo tuga... Pusti roditeljski kompleksi i crno crvena bolest jos vladaju..
Constantin Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 2 hours ago, ultra boban said: Ponovo tuga... Pusti roditeljski kompleksi i crno crvena bolest jos vladaju.. Da, da...mi imamo univerzalne krivce za sve, samo što nam samokritika nedostaje. Koliko naša škola deluje ozbiljno i šta su iz škole i uopšte iz kluba učinili da te momke zadrže u Nišu.
ultra boban Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 16 minutes ago, Constantin said: Da, da...mi imamo univerzalne krivce za sve, samo što nam samokritika nedostaje. Koliko naša škola deluje ozbiljno i šta su iz škole i uopšte iz kluba učinili da te momke zadrže u Nišu. Ma daleko od toga da nedostaje, neverovatan propust!!! Skoro pa identican sa bracom Ilic, ako se ne varam cak iz iste skole fudbala izasli...
Constantin Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 Bejaše i nekakvi "dogovori" sa vlasnikom škole, ali lepa reč (u ovom slučaju iskazana u €), izgleda, svaka vrata otvara. S druge strane, potez nladog golmana Ilića, koji je odbio Partizan, možda "sutra" neće naići na odobravanje....ko zna čije je planove pokvario. Čisto sumnjam da su ga kontaktirali bez aminovanja iz kluba. Inače, dečko je vrhunski golman, reprezentativac.....
Gradina Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 46 minutes ago, ultra boban said: Ma daleko od toga da nedostaje, neverovatan propust!!! Skoro pa identican sa bracom Ilic, ako se ne varam cak iz iste skole fudbala izasli... Tako je iz iste
martick Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 (edited) Dok se mi ozbiljno ne okrenemo nasoj omladinskoj skoli da ta deca pocinju(dolaze kod nas),pre ostalih skola fudbala i da se radi sa njima kako treba i nece biti problema! A ovako je sve pomocu stapa i kanapa i sta ce biti sa nama ako padne vucic to znaci da pada i Toncev a mi svojih para nemamo,bice jovo nanovo.... Edited February 2, 2019 by martick
Rumpelstiltskin Posted February 2, 2019 Author Posted February 2, 2019 jel realno da noma igrao obe takmice juce ?
Boki Nis Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 1 minute ago, Rumpelstiltskin said: jel realno da noma igrao obe takmice juce ? Pa realno batee...On je japanac
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 U prvenstvu ce slabije da igra pa sad da se istrci
Boki Nis Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 Bas je krenuo uzlaznom putanjom... Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka
Recommended Posts