Gradina Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 2 minutes ago, Constantin said: A "vi" ste......Konzilijum "Ljudi iz struke" Odličan je bio Žile, mada me je nervirao sa onim ispucavanjima lopte koji su završavale uglavnom u autu, ali mu je zato sve ostalo bilo, u najmanju ruku, za pohvalu. Nadao sm se, da će on duže vreme biti kod nas. Imao sam prilike samo jednom da razgovaram s njim i odmah se videlo da je gotivan lik. Generalno, dobar čovek. Možda sam od ranije gledao na njega, nekako, drugačije zbog one povrede u Pazaru. Oprostio je onoj cepanki i ako je bilo očigledno da je išao namerno da ga povredi. A Šmuci je otišao iz Radničkog 1996. Nije valjda da nismo imali golmana, tog kalibra 20 i kusur godina.... Pa ti kaži . . . Nismo.Kujović Vasković Šmuci potnji
Constantin Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 16 minutes ago, Gradina said: Pa ti kaži . . . Nismo.Kujović Vasković Šmuci potnji Nije bio loš ni Stefanović, a ako Brojana ne računamo kao našeg....nešto sam zablokirao. Bejaše dosta golmana za 23 godine, a ?
Gradina Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 21 minutes ago, Constantin said: Nije bio loš ni Stefanović, a ako Brojana ne računamo kao našeg....nešto sam zablokirao. Bejaše dosta golmana za 23 godine, a ? Leteći Kanadjanin No1 to u svakom slučaju .Beše dosta ali . . .Znaš kako . . .to kao Pixi Rambo Caki
Constantin Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 Da ne zaboravimo Peju koji je proveo 7 godina u Nišu. Odnosno 7 godina na golu Radničkog i još 3-4 godine izmeđui stativa Jastrebca...i kasnije u Želji, pre odlaska u Bulgaristan.
Gradina Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 9 minutes ago, Constantin said: Da ne zaboravimo Peju koji je proveo 7 godina u Nišu. Odnosno 7 godina na golu Radničkog i još 3-4 godine izmeđui stativa Jastrebca...i kasnije u Želji, pre odlaska u Bulgaristan. I bre ti ode u rane 80-te
Constantin Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 4 minutes ago, Gradina said: I bre ti ode u rane 80-te Začas će dođemo do Zajka, Pantu i Kneza. Nego, jel Šmuci zamenio Peju ???
Gradina Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 27 minutes ago, Constantin said: Začas će dođemo do Zajka, Pantu i Kneza. Nego, jel Šmuci zamenio Peju ??? Šmuci u Kinu Peja u Radnik
Constantin Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 14 minutes ago, Gradina said: Šmuci u Kinu Peja u Radnik Peja nije branio za Radnik, koliko se sećam. Tada je otišao u Prištinu, pa se vratio u Želju, a nakon sofijske Lokomotive, karijeru je nastavio u Pobedi iz Prilepa...i mislim da je to poslednje gde je branio.
Gradina Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 1 minute ago, Constantin said: Peja nije branio za Radnik, koliko se sećam. Tada je otišao u Prištinu, pa se vratio u Želju, a nakon sofijske Lokomotive, karijeru je nastavio u Pobedi iz Prilepa...i mislim da je to poslednje gde je branio. Ha ha ha . Nismo se razumeli.
Constantin Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 17 minutes ago, Gradina said: Ha ha ha . Nismo se razumeli. Oće to kad se odgovara sa rečenicama od dve-tri reči, u narodu poznate kao proste i prostoproširene rečenice
Gradina Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 Čovekizstruke će da objavi čekaj samo da se izloguje sa starog naloga sa kojeg ne piše već samo čita. Za očekivati je da sam sa sobom udje u konverzaciju
Covekizstruke Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 (edited) 37 minutes ago, Gradina said: Čovekizstruke će da objavi čekaj samo da se izloguje sa starog naloga sa kojeg ne piše već samo čita. Za očekivati je da sam sa sobom udje u konverzaciju Nov sam ovom forumu pošto nisam ni znao da postoji do skoro tako da je ovo moj prvi i jedini nalog, ako treba staviću i svoju sliku. Tu sam da podelim sve informacije koje znam sa drugima, tako da mi ovo tvoje pisanje baš i nije najjasnije, možda si mislio na nekog drugog. Sportski pozdrav Edited January 23, 2019 by Covekizstruke
Rumpelstiltskin Posted January 23, 2019 Author Posted January 23, 2019 Struka, može slika ... Ne obaziri se na provokacije, recimo imam nepotvrđene informacije da je Gradina sredovečna klimakterična žena i da varniči svremenanavreme..Sent from my MI 6 using Tapatalk
Recommended Posts