Boki Nis Posted January 2, 2019 Posted January 2, 2019 Lalat??? Srecna nova godina svima i sve najlepse! Inace...ja mislim da ce si ostane Lalat, samo oce da iscacka neki dinar vise... [emoji1]Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka
ackonish Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 On 2.1.2019. at 13:49, Boki Nis said: Srecna nova godina svima i sve najlepse! Inace...ja mislim da ce si ostane Lalat, samo oce da iscacka neki dinar vise... Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka Grešiš. Jedini uslov koji je postavio da se njegovom stručnom štabu poveća plata (Kinetu, Šarcu i Bratiću). Oni su dobili povećanje, a Lalat u novu godinu ulazi sa istom cifrom u ugovoru kojju je imao u prethodnom...
ackonish Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 Pošto ne mogu da editujem prethodni post, mora da dupliram. Drinčić će najverovatnije da ostane, a to je po meni jedno od najvećih pojačanja Radničkog
MaErAkLoIJA Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 3 hours ago, ackonish said: Pošto ne mogu da editujem prethodni post, mora da dupliram. Drinčić će najverovatnije da ostane, a to je po meni jedno od najvećih pojačanja Radničkog Slazem se
MaErAkLoIJA Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 Voleo bih da da se sad pravi ekipa za kvalifikacije a ne na leto. Svi nekako najavljuju ostanak do leta. Isto vazi i za trenera.
martick Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 https://www.juznevesti.com/Sport/FK-Filip-Filipovic-Rasadnik-talenta-u-Duvanistu.sr.html Uf koliko igraca bi nam leglo....
MaErAkLoIJA Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 Kako bese se racunaju zuti kartoni, cetri plus dva svaka naredna?
ackonish Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 http://fudbal.hotsport.rs/2019/01/04/lalatovic-za-hs-necu-u-inostranstvo-posto-poto-toncev-zivi-za-radnicki-zelim-da-mu-pomognem-drincic-ne-moze-da-ide/ Evo da ostane i ovde ubeleženo. Kraći intervju sa (novim) trenerom nakon potpisivanja
MaErAkLoIJA Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 (edited) Cuka ima par igraca sa po sest zutih kartona. Bogosavac, Miladin Stevanovic, Puskaric i Kopitovic ima crveni. Ne znam da li bese posle cetri zuta svaka dva sledeca sledi pauza? Ako je tako protiv nas im nece igrati cela prva postava odbrane. Mozda se neko proda, mozda nekog dovedu ali nije mala stvar. Edited January 4, 2019 by MaErAkLoIJA
Recommended Posts