W.F.C. Posted December 25, 2018 Posted December 25, 2018 (edited) http://fkradnickinis.rs/news-single-view/90?fbclid=IwAR1q4zMkb7M-m94DlUnHiniye6T1rrADYAb3QQ6CGQAME-2sa8C5Osy_shY Njegos se vraca i mladi Cumic. Edited December 25, 2018 by W.F.C.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted December 25, 2018 Posted December 25, 2018 Izgleda su digli ruke od Apostola i Mrke...jos se i rimuje:)
martick Posted December 26, 2018 Posted December 26, 2018 Stankovic ima ugovor i moze da napusti klub sam uz adekvatno obestecenje.
martick Posted December 26, 2018 Posted December 26, 2018 http://zurnal.rs/fudbal/super-liga/73911/prvotimci-radnickog-delili-paketice-jovanovic-prvi-put-da-imamo-ovakvu-akciju
Constantin Posted December 27, 2018 Posted December 27, 2018 Terza rasprodaje ekipu, Vuletić pokušava da se bavi strukom.....Iviceee, titula nikad bliža ....uzimaj.
W.F.C. Posted December 27, 2018 Posted December 27, 2018 (edited) Potcenjuju nas i to je dobro. Ipak bodovi se prepolovljavaju, kako bese u plejofu, ako smo drugi igra se kod njih a ako smo treci kod nas? Ali sto pa da budemo treci... Drcni su i nece se odreci ni titule ni kupa, ali ovo drugo se igra kod nas. Tako da... Edited December 27, 2018 by W.F.C.
martick Posted December 28, 2018 Posted December 28, 2018 9 hours ago, W.F.C. said: Potcenjuju nas i to je dobro. Ipak bodovi se prepolovljavaju, kako bese u plejofu, ako smo drugi igra se kod njih a ako smo treci kod nas? Ali sto pa da budemo treci... Drcni su i nece se odreci ni titule ni kupa, ali ovo drugo se igra kod nas. Tako da... Slazem se u potpunosti sa tobom,zasto ne napasti titulu? Nemamo sta da izgubimo,samo mozemo da dobijemo! Veliki je problem sto pickousti to nece da dozvoli,jbga drzava je iza cigana!
Rumpelstiltskin Posted December 28, 2018 Author Posted December 28, 2018 "Lagao bih kada bih rekao da nema interesovanja, ali i dalje čekam tu pravu ponudu koja još uvek nije došla. Ima interesovanja i od domaćih klubova, videćemo šta će se desiti. Meni nije hitno da idem, niti imam pritisak da moram da odem u ovom prelaznom roku. Meni je lepo u Radničkom, voleo bih da ostanem možda do leta, da probamo da podignemo trofej. Videćemo šta će da bude, ali za sada nema ozbiljne ponude koja bi me zadovoljila i zbog koje bih otišao", zaključio je Pankov. " Jel Raša ima dil sa klubom da si mož zapali čim se ukaže prilika ?! Sent from my MI 6 using Tapatalk
MaErAkLoIJA Posted December 28, 2018 Posted December 28, 2018 Opet napad na klub! Mi smo novi Obilic! http://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/stojke-preziveli-smo-obilic-prezivecemo-i-radnicki-u-ovoj-ligi-iznenadenja-su-nemoguca/315357
MaErAkLoIJA Posted December 28, 2018 Posted December 28, 2018 Objavile Stojkovica sve novine i portali. Radnicki novi Obilic!
nikolani80 Posted December 28, 2018 Posted December 28, 2018 Da li treba uopste komentarisati takvu moralnu gromadu? Inace jel nakaza vratila pasos?
MaErAkLoIJA Posted December 28, 2018 Posted December 28, 2018 18 minutes ago, nikolani80 said: Da li treba uopste komentarisati takvu moralnu gromadu? Inace jel nakaza vratila pasos? Da treba. Ovo je atak na klub i ako nema dokaza treba da odgovara.
Recommended Posts