Jump to content
Kraljeva magija

FK Radnički Niš 2018/2019

Featured Replies

Ja bih se kladio na levog beka :)

Izgleda su digli ruke od Apostola i Mrke...jos se i rimuje:)

• Author

njegosa odma kod drvce

Stankovic ima ugovor i moze da napusti klub sam uz adekvatno obestecenje.

Terza rasprodaje ekipu, Vuletić pokušava da se bavi strukom.....Iviceee, titula nikad bliža :whistle:....uzimaj. :ajde:

Potcenjuju nas i to je dobro. Ipak bodovi se prepolovljavaju, kako bese u plejofu, ako smo drugi igra se kod njih a ako smo treci kod nas? Ali sto pa da budemo treci... Drcni su i nece se odreci ni titule ni kupa, ali ovo drugo se igra kod nas. Tako da...

Edited by W.F.C.

9 hours ago, W.F.C. said:

Potcenjuju nas i to je dobro. Ipak bodovi se prepolovljavaju, kako bese u plejofu, ako smo drugi igra se kod njih a ako smo treci kod nas? Ali sto pa da budemo treci... Drcni su i nece se odreci ni titule ni kupa, ali ovo drugo se igra kod nas. Tako da...

Slazem se u potpunosti sa tobom,zasto ne napasti titulu? Nemamo sta da izgubimo,samo mozemo da dobijemo!

Veliki je problem sto pickousti to nece da dozvoli,jbga drzava je iza cigana!

• Author

"Lagao bih kada bih rekao da nema interesovanja, ali i dalje čekam tu pravu ponudu koja još uvek nije došla. Ima interesovanja i od domaćih klubova, videćemo šta će se desiti. Meni nije hitno da idem, niti imam pritisak da moram da odem u ovom prelaznom roku. Meni je lepo u Radničkom, voleo bih da ostanem možda do leta, da probamo da podignemo trofej. Videćemo šta će da bude, ali za sada nema ozbiljne ponude koja bi me zadovoljila i zbog koje bih otišao", zaključio je Pankov. "

Jel Raša ima dil sa klubom da si mož zapali čim se ukaže prilika ?!

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Objavile Stojkovica sve novine i portali. Radnicki novi Obilic!

Da li treba uopste komentarisati takvu moralnu gromadu? Inace jel nakaza vratila pasos?

18 minutes ago, nikolani80 said:

Da li treba uopste komentarisati takvu moralnu gromadu? Inace jel nakaza vratila pasos?

Da treba. Ovo je atak na klub i ako nema dokaza treba da odgovara.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout