Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš 2018/2019

Rumpelstiltskin

Recommended Posts

Posted
18 minutes ago, Constantin said:

Možeš da se požališ moderaciji ...hahaha...ne verujem da ćeš zadobiti njihjovu pažnju. Takav je naš tretman ovde. Pokušaj da nekog sa KiM nazoveš sqhiptarom (što je u osnovi isto, kao i kad nama kažu da smo bugari, bugaraši) dobićeš popriličan ban. Što bi trebalo da bude isto.....

Prijavljujte, ne kukajte i ne dramite. Novi supermod je jedan od najpostenijih ljudi koje znam i sasvim sigurno nema nikakvu pizmu bas prema vama Nislijama.

Posted
1 minute ago, harper said:

Prijavljujte, ne kukajte i ne dramite. Novi supermod je jedan od najpostenijih ljudi koje znam i sasvim sigurno nema nikakvu pizmu bas prema vama Nislijama.

Ne znam ko je novi supermod, nek mu srećan početak i nek mu je Bog na pomoći....juče smo nas nekoliko reportovali, međutim, ništa.....:mad:

Posted
1 minute ago, harper said:

Pa jel dobio ban onaj sto me vredjao na nacionalnoj osnovi? Reportujem sve po propisu,al NATO je NATO

Posted
Just now, Boki Nis said:

Pa jel dobio ban onaj sto me vredjao na nacionalnoj osnovi? Reportujem sve po propisu,al NATO je NATO

Nemam pojma ni da te je neko vredjao a jos manje da li je banovan ili nije. Da sam ja moderator ti bi medju prvima leteo odavde jer svima vredjas inteligenciju ali imas srece da je bolji covek od mene mod.

Prijavljujte. Ako je za ban bice bana, ako nije onda nece.

Posted
Just now, harper said:

Nemam pojma ni da te je neko vredjao a jos manje da li je banovan ili nije. Da sam ja moderator ti bi medju prvima leteo odavde jer svima vredjas inteligenciju ali imas srece da je bolji covek od mene mod.

Tebe vredja sto sam ja inteligentiji od tebe...i sto vas istinom gadjam u srce|!!

Znas onu narodnu...."Bog mu dao snagu ,al uzeo pamet"  :twak:

Posted
4 minutes ago, harper said:

http://prntscr.com/lgt9wu

E sad ti meni kazi posto si pametan ,a ja glup.....kakve veze ima bugarska gramatika sa Fk Radnicki? Jel to vredjanje ili nije?

Posted
5 minutes ago, harper said:

Vidim da od juče popodne, do malo pre, nije bilo moderatorske aktivnosti....videćemo :)

Posted
1 minute ago, Boki Nis said:

Tebe vredja sto sam ja inteligentiji od tebe...i sto vas istinom gadjam u srce|!!

Znas onu narodnu...."Bog mu dao snagu ,al uzeo pamet"  :twak:

Nisi ti ni blizu moje inteligencije ali to nije bitno. Ono sto jeste bitno je da pises gluposti, namerno ignorises ocigledno iz navijackih razloga a i da ne pricam o tvom prethodnom postu, zapravo onom pre njega, u kojem si iz cista mira prosuo neke svoje lokalpatriotske frustracije i bljuvotine, izoptuzivao neke anonimne ljude uzduz i popreko i sveukupno napisao gomilu besmislica.

Posted
Just now, Constantin said:

Vidim da od juče popodne, do malo pre, nije bilo moderatorske aktivnosti....videćemo :)

Veruj mi kad ti kazem, tesko da si ikada imao postenijeg i strpljivijeg moda nego sto ga imas sada. Da li ces biti zadovoljan ili neces to je drugi par cipela, nismo ni mi forumasi cvecke, ali da ce da radi ni po babu ni po stricevima na to mozes da racunas.

Posted
3 minutes ago, Boki Nis said:

http://prntscr.com/lgt9wu

E sad ti meni kazi posto si pametan ,a ja glup.....kakve veze ima bugarska gramatika sa Fk Radnicki? Jel to vredjanje ili nije?

Jeste, vredjanje je. I sta hoces od mene?

Posted
Just now, harper said:

Nisi ti ni blizu moje inteligencije ali to nije bitno. Ono sto jeste bitno je da pises gluposti, namerno ignorises ocigledno iz navijackih razloga a i da ne pricam o tvom prethodnom postu, zapravo onom pre njega, u kojem si iz cista mira prosuo neke svoje lokalpatriotske frustracije i bljuvotine, izoptuzivao neke anonimne ljude uzduz i popreko i sveukupno napisao gomilu besmislica.

To ti kazes i to je tvoje misljenje! A tvoje misljenje je bitno kao lanjski sneg u sred leta...Uzivaj pametni 

Posted
Just now, harper said:

Jeste, vredjanje je. I sta hoces od mene?

Ako je za ban bice bana, ako nije onda nece

šta je ovo lep ti jebem? moderacija dobila obožavatelja 

šljap šljap 

ima još poput bisera postova i instrukcija

Posted
5 minutes ago, harper said:

Veruj mi kad ti kazem, tesko da si ikada imao postenijeg i strpljivijeg moda nego sto ga imas sada. Da li ces biti zadovoljan ili neces to je drugi par cipela, nismo ni mi forumasi cvecke, ali da ce da radi ni po babu ni po stricevima na to mozes da racunas.

Нек уведе ред и нек буде ни по бабу ни по стричевима, а не да за неке не постоји граница. да се издркавају по чему стигну, само зато што имају стаж. Нек и мене казне, шта год, али све мора да има своју меру. Понекад и ја претерам, јер видим да је у принципу све дозвољено. Само, засврби те кад твоју "зајебанцију" процесуирају, а  бљувотине са друге стране подведу под "ППП хумор"...није него.

Posted
Just now, Boki Nis said:

To ti kazes i to je tvoje misljenje! A tvoje misljenje je bitno kao lanjski sneg u sred leta...Uzivaj pametni 

Naravno da je moje misljenje. Imam ga pa ga i iznosim. Moje misljenje je takodje da bi se ti zbog tog posta hladio nekoliko dana da sam ti ja nesto mod. nego je lakse kukati na druge i zaliti se, a kad su svoji postovi onda nista. Ne olaksavate moderaciji nimalo, samo kukate, prikenjavate i nastavljate se i kad treba i kad ne treba. I to namerno pisem u mnozini jer je vec postalo otuzno koliko vecina vas deluje kao grupa, za cim odavno vise nema potrebe, ako je uopste i bilo. Kad svako od vas bude predstavljao sebe umesto neke imaginarne Nislije bice lakse i moderaciji i drugim forumasima da komuniciraju sa vama.

Imam i ja svojih kavgi sa raznim moderacijama i podugacak mi je ban log ali treba da znate da taj posao uopste nije lako raditi, cak ni na forumima gde je to najlakse jer postoji opcija iskljucenja nepozeljnog. Ne postoji moderacija koja moze da upravlja forumom kvalitetno bez pomoci forumasa, morate i vi da se potrudite malo.

Posted
1 minute ago, Constantin said:

Нек уведе ред и нек буде ни по бабу ни по стричевима, а не да за неке не постоји граница. да се издркавају по чему стигну, само зато што имају стаж. Нек и мене казне, шта год, али све мора да има своју меру. Понекад и ја претерам, јер видим да је у принципу све дозвољено. Само, засврби те кад твоју "зајебанцију" процесуирају, а  бљувотине са друге стране подведу под "ППП хумор"...није него.

Sacekaj.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...