Constantin Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 7 minutes ago, ultra boban said: Sta moze da bude razlog, nasluti se u procentima % Pa ne znam, iskreno. Ali mislim, ne možeš da budeš "zamrznut" i takav da imaš šapu preko svega. Pre će biti da ima nesuvisle saradnike, ograničenog mentalnog sklopa, kome intelegencija nije baš mnogo svojstvena, pa je zavidnost i ljubomora učinila svoje.... Link to comment
Constantin Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 (edited) Kad čitam ovo "priopćenje" dođe mi da pomislim da je došlo do "sukoba mišljenja" trenera i sportskog direktora....ili se neko trudi da to tako izgleda ??? Edited August 21, 2018 by Constantin Link to comment
W.F.C. Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 (edited) Dno... vrhunski odradio prelazni rok, bas bedara. Pozivaju nas da i dalje navijamo za Radnicki... jok ce predjemo za Mancester da navijamo Edited August 21, 2018 by W.F.C. Link to comment
Constantin Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 Reče mi "Kec u Nišu" da se neće vraćati više na forum. Da li će stvarno skroz odustati...na njemu je. Nezadovoljan je dužinom kazne imajući u vidu i "minuli rad" levog i Apola i njihovog nagrađivanja... Link to comment
Strahan Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 1 hour ago, Captain_Darling said: https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/radnicki-smenio-sportskog-direktora/304008 batica ristic? kakav je on sa ekipom iz kluba? Link to comment
Constantin Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 (edited) 10 minutes ago, Strahan said: batica ristic? kakav je on sa ekipom iz kluba? Klasičan menadžer....lično, dobar dečko, prijatan za razgovor, sličnu karijeru je imao kao Marko, samo što je u menadžerskim vodama mnogo jači.... edit: Batica je za nijansu imao jaču fudbalsku karijeru. Edited August 21, 2018 by Constantin Link to comment
porucnik vasic Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 1 hour ago, Constantin said: Reče mi "Kec u Nišu" da se neće vraćati više na forum. Da li će stvarno skroz odustati...na njemu je. Nezadovoljan je dužinom kazne imajući u vidu i "minuli rad" levog i Apola i njihovog nagrađivanja... Леви је законом заштићен као бели медвед. Политички је на линији модерације Форума, само безобразнији и глупљи и онда му се толерише. Има их још пар али Богу хвала не мувају се по фудбалу. Link to comment
Real sa Nišave Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 1 hour ago, Constantin said: Kad čitam ovo "priopćenje" dođe mi da pomislim da je došlo do "sukoba mišljenja" trenera i sportskog direktora....ili se neko trudi da to tako izgleda ??? Bojim se da ne krene i Lalatović njegovim stopama jer je jasno stavio do znanja da Marko ima njegovu podršku i da ga ne diraju. Link to comment
Constantin Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 2 minutes ago, Real sa Nišave said: Bojim se da ne krene i Lalatović njegovim stopama jer je jasno stavio do znanja da Marko ima njegovu podršku i da ga ne diraju. Aha...znači zato podrška u saopštenju. Jasno. Link to comment
Constantin Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 7 minutes ago, porucnik vasic said: Леви је законом заштићен као бели медвед. Политички је на линији модерације Форума, само безобразнији и глупљи и онда му се толерише. Има их још пар али Богу хвала не мувају се по фудбалу. Pa da...on dođe, napravi sranje, ko se upeca dobije kaznu, a on smrducka nekoliko dana okolo po drugim temama...jasno. Link to comment
Strahan Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 15 minutes ago, W.F.C. said: Batica je novi SD? nije,nego se ja pitam da li bi mogao da bude Link to comment
ultra boban Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 Prepoznatljiva transparentnost u radu, jos jednom na sceni... covek odradio bogovski poso u prelaznom i skinut bez i jednog objasnjena... nece ovo na dobro da izadje... Link to comment
Real sa Nišave Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 2 hours ago, W.F.C. said: Batica je novi SD? Njega pa tek ne mogu smisle Link to comment
Rumpelstiltskin Posted August 21, 2018 Author Share Posted August 21, 2018 Propadalo uso na terenSent from my MI 6 using Tapatalk Link to comment
Recommended Posts