W.F.C. Posted August 20, 2018 Share Posted August 20, 2018 Sta se inace sas njuma desava, Rus Samsonenko otisao iz FK i RK, vracaju se na gradske pare, Panceva vracaju u upravu... ete ti privatizacija Link to comment
Constantin Posted August 20, 2018 Share Posted August 20, 2018 2 minutes ago, W.F.C. said: Sta se inace sas njuma desava, Rus Samsonenko otisao iz FK i RK, vracaju se na gradske pare, Panceva vracaju u upravu... ete ti privatizacija Ćuti...mogao ja da ga proda za 1 dinar, ovako, ustupio ga gradu...pa nek tepaju... Link to comment
W.F.C. Posted August 20, 2018 Share Posted August 20, 2018 10 minutes ago, Constantin said: Ćuti...mogao ja da ga proda za 1 dinar, ovako, ustupio ga gradu...pa nek tepaju... Verujem...eto nije bas sve uvek idealno kod privatizacije, naravno daleko od toga da sam za ovu nasu kaljugu ali neka se cuje... Link to comment
Dali_man Posted August 20, 2018 Share Posted August 20, 2018 4 minutes ago, W.F.C. said: Verujem...eto nije bas sve uvek idealno kod privatizacije, naravno daleko od toga da sam za ovu nasu kaljugu ali neka se cuje... Mislim da je bio samo finansijer, nije privatizovao klub. Link to comment
W.F.C. Posted August 20, 2018 Share Posted August 20, 2018 9 minutes ago, Dali_man said: Mislim da je bio samo finansijer, nije privatizovao klub. A ko je izgradio onako lep stadion, drzava verovatno? Ono je najmoderniji stadion u bivsoj Jugi. Link to comment
Dali_man Posted August 20, 2018 Share Posted August 20, 2018 2 minutes ago, W.F.C. said: A ko je izgradio onako lep stadion, drzava verovatno? Ono je najmoderniji stadion u bivsoj Jugi. To im je nacionalni stadion. https://sr.wikipedia.org/wiki/Арена_Филип_II_Македонски Link to comment
martick Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 Najjace oruzije Radnickog je Rema Jovanovic!!! Link to comment
Real sa Nišave Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 Izgleda smenili sportskog. Link to comment
Rumpelstiltskin Posted August 21, 2018 Author Share Posted August 21, 2018 Propadalo spram prezimena, Lazar ostati nesmije !Sent from my MI 6 using Tapatalk Link to comment
Real sa Nišave Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 Cim se namirisala veca lova, odma prava lica se pokazuju. Pazi sad kad najebe Ranđelović Link to comment
Rumpelstiltskin Posted August 21, 2018 Author Share Posted August 21, 2018 I zvanicno, ode sporcki ataman ga Mare isfali Sent from my MI 6 using Tapatalk Link to comment
Constantin Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 To li je pojačanje od sinoć najavljeno....i sad i slovima nula Nišlija vode klub.. Mare je dobio otkaz posle najuspešnijeg prelaznog roka.....šta li je razlog ? Mada, Tončevu i ne treba neki razlog... Link to comment
ultra boban Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 7 minutes ago, Constantin said: To li je pojačanje od sinoć najavljeno....i sad i slovima nula Nišlija vode klub.. Mare je dobio otkaz posle najuspešnijeg prelaznog roka.....šta li je razlog ? Mada, Tončevu i ne treba neki razlog... Sta moze da bude razlog, nasluti se u procentima % Link to comment
Captain_Darling Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/radnicki-smenio-sportskog-direktora/304008 Link to comment
Recommended Posts