MaErAkLoIJA Posted August 20, 2018 Posted August 20, 2018 Koliko ce jos da traje oporavak Zileta i Bulajica???
W.F.C. Posted August 20, 2018 Posted August 20, 2018 Pa dobro, prezivesmo bez Arsu pa bi i to preziveli, eto mlad decko potpisao na to mesto, opet nemamo prosek godina 30...
Dali_man Posted August 20, 2018 Posted August 20, 2018 2 minutes ago, Real sa Nišave said: Veceras jos jedna lepa vest. Prodali smo Mrku?
W.F.C. Posted August 20, 2018 Posted August 20, 2018 (edited) A u Nisu suvo...sto je ipak bolje od poplavu, dodao bi... Edited August 20, 2018 by W.F.C.
Azdaja Posted August 20, 2018 Posted August 20, 2018 Mali Damnjanovic mi je bio jedan od omiljenih klinaca iz perioda partizana, jako mi je zao sto nije dobio šansu kod nas. Ako iole pokaže ozbiljnosti i profesionalizma mislim da ste uboli odlicno pojačanje.
W.F.C. Posted August 20, 2018 Posted August 20, 2018 1 minute ago, Azdaja said: Mali Damnjanovic mi je bio jedan od omiljenih klinaca iz perioda partizana, jako mi je zao sto nije dobio šansu kod nas. Ako iole pokaže ozbiljnosti i profesionalizma mislim da ste uboli odlicno pojačanje. Kakve utiske imas, sta mozes da kazes, sta ti se to dopalo a sta ne kod njega?
Azdaja Posted August 20, 2018 Posted August 20, 2018 +Odličan tehnički, brz, prodoran, moderan igrač. - mlad je, tipične mušice, slaba koncentracija, ne pamtim ga kao defanzivno orjentisanog. Malo je igrao u slovačkoj ali obično ih inostranstvo malo uozbilji. Jedva čekam da vidim kako ce da se razvije kod ludog lalata
W.F.C. Posted August 20, 2018 Posted August 20, 2018 18 minutes ago, Azdaja said: +Odličan tehnički, brz, prodoran, moderan igrač. - mlad je, tipične mušice, slaba koncentracija, ne pamtim ga kao defanzivno orjentisanog. Malo je igrao u slovačkoj ali obično ih inostranstvo malo uozbilji. Jedva čekam da vidim kako ce da se razvije kod ludog lalata
Constantin Posted August 20, 2018 Posted August 20, 2018 Oni imaju Popova koje 33-34 godina. Iskusan LB ali onda polako ulazimo u gerentologiju. Može onaj Ukrajinac što igar i LB i CB...Novak...
Recommended Posts