Constantin Posted August 11, 2018 Posted August 11, 2018 35 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jeste hospitalizovali lalataru u toponicu? Nema mesta....
Rumpelstiltskin Posted August 11, 2018 Author Posted August 11, 2018 Izgleda ih ipak vratili u LL, vidi tamo kumse, obiđi, odnesi napolitanke, pozdraviSent from my MI 6 using Tapatalk
Apollo Creed Posted August 11, 2018 Posted August 11, 2018 7 hours ago, Rumpelstiltskin said: Pravi čovek,na pravom mestu. #poznatikojisuživeliiradiliuNiš
Rumpelstiltskin Posted August 11, 2018 Author Posted August 11, 2018 Pravi čovek,na pravom mestu. #poznatikojisuživeliiradiliuNišZa cvetka me držišSent from my MI 6 using Tapatalk
MaErAkLoIJA Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 (edited) Kliknite na sliku da vas prebaci na stranicu, tamo su friske festi Edited August 12, 2018 by MaErAkLoIJA
ackonish Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 5 hours ago, MaErAkLoIJA said: Lepa prica Samo što sam pre mesec dana radio tu lepu priču, ali eto, juče je otkrio i žurnal da se to desilo, pa ćemo da kažemo da se juče desilo
MaErAkLoIJA Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 3 hours ago, ackonish said: Samo što sam pre mesec dana radio tu lepu priču, ali eto, juče je otkrio i žurnal da se to desilo, pa ćemo da kažemo da se juče desilo A jesi li lepio ovde ? Ako nisi onda se ne vazi...
Captain_Darling Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 Јел било ово овде? http://www.telegraf.rs/sport/fudbal/2982226-finale-kupa-lalatovic-daje-gol-partizanu-iz-penala-trener-radnickog-na-treningu-pokazao-cilj-u-ovoj-sezoni-video
W.F.C. Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 Ovaj Todorovski be svecki covek, sve gi poznava, svuda igrao, gledate li pregled JSL?
martick Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 Kazu izvestaji da je bilo 500 ljudi na utakmici?! Zasto tako malo ljudi dolaze na domace utakmice,Radnicki 3 pobede iz 4 meca,igra atraktivno,napadacki....
MaErAkLoIJA Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 13 hours ago, W.F.C. said: Ovaj Todorovski be svecki covek, sve gi poznava, svuda igrao, gledate li pregled JSL? Nemam govnjivu Arenu, imam Sbb. Od kada su kupili prava za prenos od tada pokusavam da nadjem neko resenje da uvedem kod mene. Necu da ti pricam sta je sve bilo u pokusaju za iole normalnu sliku ali sve je palo u vodu sem da uvedem jos jednog operatera a to mi je skupo. Ako neko zna neko resenje do petstotinak din mesecno da je dobra slika, cu da obelim vise? Volim da gledam nasu ligu samo kad bi ubacili i cetvrti par to bi vec bio pravi pogodak. Ovako samo blizanci koji mi nisu preterano interesantni posebno kad igraju sa nekim iz donjeg doma a mnogo i bitnijih i zanimljivijih utakmica ne prenose. Sa cetri prenosa bi uglavnom sve pokrili.
Recommended Posts