Rumpelstiltskin Posted August 9, 2018 Author Posted August 9, 2018 Takoe, idemo stopama FK JagodinaSent from my MI 6 using Tapatalk
W.F.C. Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Ne daj Boze...jednom smo vec sprecili takvu sudbinu...
martick Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 http://zurnal.rs/fudbal/srpski-klubovi-u-evropi/67808/stanisavljevic-blista-na-cairu-ali-mozda-uskoro-napusti-radnicki
Constantin Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Quote Добро смо се спремили, а сада смо и јачи за Николу Дринчића, који ће заузети своје место у постави против Вождовца. Потребна нам је подршка са трибина и зато позивам све љубитеље фудбала у Нишу да дођу на Чаир и поведу нас ка тријумфу – рекао је Ненад Лалатовић.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 9 minutes ago, Constantin said: Necemo valjda bez Munje, ili ne daj Boze Mrke...
MaErAkLoIJA Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Bolje da prodajemo ove kojima isticu ugovori nego da nam odu za dzabe. Prodamo Stanisavljevica za stotinak hiljada i za te pare vezemo jednog ili dvojicu igraca na duzi period. Ili dovedemo nekog mladjeg za te novce. Dzaba ako napravimo rezultat i sa slabijim timom udjemo u zavrsnicu, ovako se nesto kotrlja.
Rumpelstiltskin Posted August 9, 2018 Author Posted August 9, 2018 Bolje da prodajemo ove kojima isticu ugovori nego da nam odu za dzabe. Prodamo Stanisavljevica za stotinak hiljada i za te pare vezemo jednog ili dvojicu igraca na duzi period. Ili dovedemo nekog mladjeg za te novce. Dzaba ako napravimo rezultat i sa slabijim timom udjemo u zavrsnicu, ovako se nesto kotrlja.Nek se kotrlja. Odlazak naseg broja 11 je i logičan i obostrano zdravorezonski. Ali odlazak Ranđelovića bi bio potez ravan iskonskom debilizmuSent from my MI 6 using Tapatalk
Rumpelstiltskin Posted August 9, 2018 Author Posted August 9, 2018 Bolje da prodajemo ove kojima isticu ugovori nego da nam odu za dzabe. Prodamo Stanisavljevica za stotinak hiljada i za te pare vezemo jednog ili dvojicu igraca na duzi period. Ili dovedemo nekog mladjeg za te novce. Dzaba ako napravimo rezultat i sa slabijim timom udjemo u zavrsnicu, ovako se nesto kotrlja.Nek se kotrlja. Odlazak naseg broja 11 je i logičan i obostrano zdravorezonski. Ali odlazak Ranđelovića bi bio potez ravan iskonskom debilizmuSent from my MI 6 using Tapatalk
Rumpelstiltskin Posted August 9, 2018 Author Posted August 9, 2018 Dvaput je dvaputSent from my MI 6 using Tapatalk
pbg12345 Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 nislije srecno veceras da nas dostojno predstavite u evropi
MaErAkLoIJA Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 2 hours ago, Rumpelstiltskin said: Nek se kotrlja. Odlazak naseg broja 11 je i logičan i obostrano zdravorezonski. Ali odlazak Ranđelovića bi bio potez ravan iskonskom debilizmu Sent from my MI 6 using Tapatalk Slazem se osim ako bi odlazak bio podkrepljen sa recimo 800.000e i neki procenat. Ja cu samo jednom
Apollo Creed Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 1 hour ago, pbg12345 said: nislije srecno veceras da nas dostojno predstavite u evropi Jel bila Galija na 1/2?
Rumpelstiltskin Posted August 9, 2018 Author Posted August 9, 2018 Jel gledao neko trening veceras?Nisam bio, al Lalat dao go crnima u finalu kupa [emoji23]Sent from my MI 6 using Tapatalk
Recommended Posts