W.F.C. Posted August 6, 2018 Posted August 6, 2018 Kako Pankov uopste nema konstituciju za stopera, neku visinu, snagu a kida i skace i sve resava i cisti, lepo je gledati stvarno. Ne bi se ja zaletao sa nekim prognozama, tj. sacekao bi bar petak da nas vidimo protiv Vozdovca, oni su neku JSL prosek i iskusna ekipa, solidna za nase uslove i to moze neko merilo nase snage da bude, jer opet kazem, ili smo igrali protiv jacih ili dosta slabijih ekipa do sad, mada sto kaze Mare protiv Zvezde nije bilo lose, a najjaci su u ligi. Ovo s navijacima ne bi komentarisao, na pocetku kad se izgradio stadion sve je bilo euforicno, lepo navijanje, ko hoce peva, ko nece nece, dodje si tu jer je jeftinja karta jednostavno i uziva. Ali eto, dosta se toga od tad i u klubu i u drustvu izdesavalo loseg pa se verovatno preslikava i na stadionu. Bice valjda bolje i pre svega vise ljudi da pocne da dolazi s ovim podizanjem kluba.
W.F.C. Posted August 6, 2018 Posted August 6, 2018 Sad tek pogledah izvestaj sa konf. Pukla zadnja loza Ziletu, pauza minimum 2 meseca Bas nema srece s povredama, bedara.
Azdaja Posted August 6, 2018 Posted August 6, 2018 Ovo vaše rešavanje Recka je cista poezija na spram onoga što smo mi gledali prošlo kolo. (PFC) Biće zanimljiva sezona, trljajte ruke.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted August 6, 2018 Posted August 6, 2018 49 minutes ago, Azdaja said: Ovo vaše rešavanje Recka je cista poezija na spram onoga što smo mi gledali prošlo kolo. (PFC) Biće zanimljiva sezona, trljajte ruke. Nikad nije lako resiti Recka!
MaErAkLoIJA Posted August 6, 2018 Posted August 6, 2018 W.F.C jos smo protiv Zvezde igrali vecim delom sa igracem manje (Mrkic)
ackonish Posted August 6, 2018 Posted August 6, 2018 Zivkovic pauzira 10 dana. Lose su bile dijagnoze u KC Nis. U Beogradu je ustanovljeno sta je, krenuo je sa terapijama.
Gradina Posted August 6, 2018 Posted August 6, 2018 1 hour ago, ackonish said: Zivkovic pauzira 10 dana. Lose su bile dijagnoze u KC Nis. U Beogradu je ustanovljeno sta je, krenuo je sa terapijama. Bogu hvala . . . Šta pa onda ovi pišu napamet . . . Respect za tebe a Žiletu podrška , dokazao je da je top golman
MaErAkLoIJA Posted August 6, 2018 Posted August 6, 2018 2 hours ago, ackonish said: Zivkovic pauzira 10 dana. Lose su bile dijagnoze u KC Nis. U Beogradu je ustanovljeno sta je, krenuo je sa terapijama. E vala svaka ti dala za ovu informaciju!!!
W.F.C. Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 (edited) Opa Pocinje polakko uzbudljiv rasplet prelaznog roka Edited August 7, 2018 by W.F.C.
Constantin Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 16 minutes ago, W.F.C. said: Opa Pocinje polakko uzbudljiv rasplet prelaznog roka Instagram FK RN
Rumpelstiltskin Posted August 7, 2018 Author Posted August 7, 2018 Opa. Od Munju neće bude gori, sigornoSent from my MI 6 using Tapatalk
Rumpelstiltskin Posted August 7, 2018 Author Posted August 7, 2018 U smb majcu zivtijaSent from my MI 6 using Tapatalk
Recommended Posts