Constantin Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 15 minutes ago, Rumpelstiltskin said: interesantno Ma ako treba menjamo gradonačelnika.....šta
Rumpelstiltskin Posted July 14, 2018 Author Posted July 14, 2018 4 minutes ago, Constantin said: Ma ako treba menjamo gradonačelnika.....šta zato sto je njihov susret neminovan ... ako se vec nije desio
Constantin Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 7 minutes ago, Rumpelstiltskin said: zato sto je njihov susret neminovan ... ako se vec nije desio Pa...izljubiše se, popiše, poručkaše....mir,mir.mir..niko nije kriv...kupus i pečenje...slatko pomirenje
Rumpelstiltskin Posted July 14, 2018 Author Posted July 14, 2018 2 minutes ago, Constantin said: Pa...izljubiše se, popiše, poručkaše....mir,mir.mir..niko nije kriv...kupus i pečenje...slatko pomirenje dobri ljudi, nisu zlopamtila, vidi im se u ocima
Constantin Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 Just now, Rumpelstiltskin said: dobri ljudi, nisu zlopamtila, vidi im se u ocima Jašta...
W.F.C. Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 (edited) Hahah, Izjava nedelje na Belami, svi koji se javljaju pricaju o Radnickom, i musko i zensko, ovo ono... Edited July 14, 2018 by W.F.C.
Rumpelstiltskin Posted July 14, 2018 Author Posted July 14, 2018 8 hours ago, MaErAkLoIJA said: Pola stvari koje sam rekao o utakmici pada u vodu kada sam odgledao prenos. Totalno drugaciji dozivljaj. Nisam lepo sa juga video nase u prvom pa sam ih izgleda ispomesao u vise navrata. Cinilo mi se uzivo da smo ih jos vise gazili. eto vidis, totalno drugojaciji dozivaljaj, slazem se. recimo da sam mogo na stadion, uripio bi u teren da se obracunam sa munju, kolko me nervirao, posebno u prvo. po odgledanom snimku shvatio sam da smo ih ubili mnogo vise nego li sto se cinilo in vivo a da munja i nije bio bas tolko tolko los. mare, menjaj tribinu ili kupuj durbin. lepota je u oku posmatraca
W.F.C. Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 On durbin a ja kompujter Ja jedini izgleda nisam odgledao snimak... Sta je Lalatko hteo u prvo sa Munju pozadi, trojica u liniji, duva promaja, naviko covek na sredinu da igra, malo je napinjanje bilo cini mi se u prvom delu. Kad smodali prvi povukli smo se ko u ligu kad igramo, simpaticno je bilo, navikli na igranje na 1,2 gola... Ovako, u proseku imamo 4 data gola u zadnje 5 takmicarske cini mi se. Kad punis puni, kad je jaci idi na kontre i sta tu ima da se prica Nego kako je sa iskljuceni treneri, jel isto ko sas igraci, sad pauzira mec ili dva, ceka se odluka ili sta? Ce lega u Beograd dok se brckamo na Maltu?
Rumpelstiltskin Posted July 14, 2018 Author Posted July 14, 2018 1 minute ago, W.F.C. said: On durbin a ja kompujter Ja jedini izgleda nisam odgledao snimak... Sta je Lalatko hteo u prvo sa Munju pozadi, trojica u liniji, duva promaja, naviko covek na sredinu da igra, malo je napinjanje bilo cini mi se u prvom delu. Kad smodali prvi povukli smo se ko u ligu kad igramo, simpaticno je bilo, navikli na igranje na 1,2 gola... Ovako, u proseku imamo 4 data gola u zadnje 5 takmicarske cini mi se. Kad punis puni, kad je jaci idi na kontre i sta tu ima da se prica Nego kako je sa iskljuceni treneri, jel isto ko sas igraci, sad pauzira mec ili dva, ceka se odluka ili sta? Ce lega u Beograd dok se brckamo na Maltu? jes, jebaga. ce ga ture i tamo u kafez. smeraklije. ce preuzme tribinu.
Constantin Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 13 minutes ago, Rumpelstiltskin said: .......... a da munja i nije bio bas tolko tolko los...... I to sam ti kaz'o ...na poluvremenu
W.F.C. Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 Nesko debeli style... iskljucenja na svaku drugu, trecu utakmicu...
Rumpelstiltskin Posted July 14, 2018 Author Posted July 14, 2018 3 minutes ago, Constantin said: I to sam ti kaz'o ...na poluvremenu lepota je u gde si na stadion
Constantin Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 1 minute ago, Rumpelstiltskin said: lepota je u gde si na stadion A možda sam ja imao lepše društvo.... :P
Dali_man Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 Ja sam sa juga mislio da ce Mrka da se soplete od loptu, kod treceg gola, kad ono...
Recommended Posts