Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš 2018/2019

Rumpelstiltskin

Recommended Posts

Posted
16 minutes ago, Redrooster said:

To mu brat cigani obojica.

Pa vidim ja liče... ;)  blizanci ???

Posted
12 minutes ago, Rumpelstiltskin said:

prvi ofsajd kad ga crni prebaci preko precke nije bio ofsajd :fantom:

KAži koji minut ?

Posted
KAži koji minut ?
U prvo poluvreme [emoji28]

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Posted

Sad treba iskoristiti euforiju koja vlada u gradu i zapoceti projekat zapadne tribine!!!!

Posted

Treba, evo i nase Bane to izjavilo u Zurnal. Osvedoceni meraklija... Pise navijac Partizana i Radnickog

Posted
5 hours ago, Constantin said:

Pa...bilo je i toga, nije da nije, ali kao i uvek, to je bilo za "odabrane"..... Koliko se sećam, na prvo gostovanje u Linzu, protiv LASK-a igrači su išli Niš-Ekspresom...Mercedes 303 :)

Moj matori je isao u Linc na to prvu evropsku utakmicu. Organizovali se sa kolegama sa posla i sami o svom trosku otisli.

Posted

a el se lalat napusavao onomad sa sadasnjeg gradonacelnika bese ?

Posted (edited)

Ma men me zanima sto vi laki nafali mislim istocni blok :) izNENADili ste ga sa skandiranje :)

Edited by Redrooster
Posted

Boki koliko god treba se ceka aplouduj u HD, da nam ostane zanavek kvalitetan snimak.

Posted
2 minutes ago, Redrooster said:

Ma men me zanima sto vi laki nafali mislim istocni blok :) izNENADili ste ga sa skandiranje :)

cak smo jedared ustali kad se jug drao ustanite nislije

Posted

bem li ga Boki, u pravu real. imam upload 10mbit/sec, ako pomaze sta, daj da ga napravimo

Posted
1 hour ago, Rumpelstiltskin said:

a el se lalat napusavao onomad sa sadasnjeg gradonacelnika bese ?

jeste da.

Posted
Boki koliko god treba se ceka aplouduj u HD, da nam ostane zanavek kvalitetan snimak.
Ok cim budem kuci...uradicu.... Posle nedelje... s tim sto moram da ga ponovo skidam u vecoj rezoluciji da bi to bilo stvarno lepo... [emoji846]

Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka

Posted
Ok cim budem kuci...uradicu.... Posle nedelje... s tim sto moram da ga ponovo skidam u vecoj rezoluciji da bi to bilo stvarno lepo... [emoji846]

Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka

Posted
16 minutes ago, Constantin said:

jeste da.

interesantno

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...