W.F.C. Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 Dupla titula... Da se ja pitam, a ne pitam se ic, napao bi kup.
Entrenador Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 43 minutes ago, Redrooster said: Menjaju se turbulentna vremena. Reporter na prenosu kaze" lopta za nas tim". Sve pohvale. Komentator u prenosu se pošteno izradovao...
Boki Nis Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 Hteo sam da ga prebacim u ful hd al mnogo treba za upload... [emoji52]Inace uvek kad treba za kacenje tu sam...[emoji2] Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka
ultra boban Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 46 minutes ago, Boki Nis said: Hteo sam da ga prebacim u ful hd al mnogo treba za upload... Inace uvek kad treba za kacenje tu sam... Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka Ma i ovo je vrhunski, nego sta mislite ce li bude prenos revansa? Da l ce se isprse da otkupe prava?
Dali_man Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 Trebalo bi RTS da se isprsi za prava. Zvezdu prenosi SK, Partizan Arena.
Redrooster Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 1 hour ago, Entrenador said: Komentator u prenosu se pošteno izradovao... Stvarno cudno nismo mi navikli....al dobro vremena su tu da se menjaju
W.F.C. Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 1 hour ago, Boki Nis said: Hteo sam da ga prebacim u ful hd al mnogo treba za upload... Inace uvek kad treba za kacenje tu sam... Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka Prebaci svaku evropsku koju prenose ako mozes, nek ostane doveka... Arena sama izbacuje svoje utakmice, ovi jok.
MaErAkLoIJA Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 Pola stvari koje sam rekao o utakmici pada u vodu kada sam odgledao prenos. Totalno drugaciji dozivljaj. Nisam lepo sa juga video nase u prvom pa sam ih izgleda ispomesao u vise navrata. Cinilo mi se uzivo da smo ih jos vise gazili.
W.F.C. Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 1 minute ago, MaErAkLoIJA said: Pola stvari koje sam rekao o utakmici pada u vodu kada sam odgledao prenos. Totalno drugaciji dozivljaj. Nisam lepo sa juga video nase u prvom pa sam ih izgleda ispomesao u vise navrata. Cinilo mi se uzivo da smo ih jos vise gazili. Da, tako kazu i ljudi koji nisu bili na stadionu i gledali na TV. Da je trebalo 5,6 komata da bude bar. Mada mogao je i penal za njih i bio je onaj ponisten gol. U ovim utakmicama najbitnija je ova nula na semaforu za gosta, a sve sto das je super.
Rumpelstiltskin Posted July 14, 2018 Author Posted July 14, 2018 1 hour ago, ultra boban said: Ma i ovo je vrhunski, nego sta mislite ce li bude prenos revansa? Da l ce se isprse da otkupe prava? sumljate u Ivicu !?
MaErAkLoIJA Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 15 minutes ago, W.F.C. said: Da, tako kazu i ljudi koji nisu bili na stadionu i gledali na TV. Da je trebalo 5,6 komata da bude bar. Mada mogao je i penal za njih i bio je onaj ponisten gol. U ovim utakmicama najbitnija je ova nula na semaforu za gosta, a sve sto das je super. Ne zezaj ono ne bi sudio ni onaj sto nam ga zavuce na svetsko. Ofsajdi bili, pogotovu kod gola to sam video lepo i sa stadiona. Meni je drugo poluvreme izgledalo dosta dinamicnije uzivo ali opet, drugacije je kad gledas prvi put. Inace ljudi koji ne navijaju za nas a i oni koji su prestali posle onih slavnih dana odusevljeno pricaju o utakmici. Sad mi jedan covek partizanovac prica da je gledao Radnicki jer ga Partizan smorio. Definitivno ovakve utakmice vracaju publiku i ako odigramo jos koju trazice se karta vise
Rumpelstiltskin Posted July 14, 2018 Author Posted July 14, 2018 6 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Ne zezaj ono ne bi sudio ni onaj sto nam ga zavuce na svetsko. Ofsajdi bili, pogotovu kod gola to sam video lepo i sa stadiona. Meni je drugo poluvreme izgledalo dosta dinamicnije uzivo ali opet, drugacije je kad gledas prvi put. Inace ljudi koji ne navijaju za nas a i oni koji su prestali posle onih slavnih dana odusevljeno pricaju o utakmici. Sad mi jedan covek partizanovac prica da je gledao Radnicki jer ga Partizan smorio. Definitivno ovakve utakmice vracaju publiku i ako odigramo jos koju trazice se karta vise prvi ofsajd kad ga crni prebaci preko precke nije bio ofsajd
Recommended Posts