kud u maglu Simoviću Posted September 20, 2018 Posted September 20, 2018 ne al ima jedan što zna algoritme ”Kad čovek jednom savlada algotritam uspeha onda mu se sve čini tako jednostavnim i prostim. To se pokazalo kao tačno i kod Dejana Petrovića. Epilog rešenja tog algoritma kod ovog sudije rezultirao je time da je Dejan uvršen je u Elit grupu pomoćnih sudija”
Moća Posted September 20, 2018 Posted September 20, 2018 1 hour ago, gervasius twinkleminkleson said: Ticketline, čini mi se Procitaj pazljivo sta sam napisao
gervasius twinkleminkleson Posted September 20, 2018 Posted September 20, 2018 Procitaj pazljivo sta sam napisao [emoji3]Editovo si, priznaj, prvo je samo iticket.rs pomenut Pri tom, mislim da ima na ticketline, jeste malo glup sajt, ali bio sam došao do momenta kad se bira sjediste (pa sam onda odustao dok ne saznam za koju stranu je najbolje duzmem)
Moća Posted September 21, 2018 Posted September 21, 2018 (edited) Jesam editovao ali domah ne kasnije. Kako si stigao do biranhja sedišta meni ništa ne izbacuje kad kliknem na događaj samo mi izbaci obaveštenje za uplatu na račun i tako neke gluposti. Ili se ponuda vidi tek kad napraviš nalog? Edited September 21, 2018 by Moća
gervasius twinkleminkleson Posted September 21, 2018 Posted September 21, 2018 Imas dole na dnu, pise 'naruci'. Tu kliknes i toeto, ides na biranje sjedista
kud u maglu Simoviću Posted September 21, 2018 Posted September 21, 2018 38 minutes ago, Moća said: Jesam editovao ali domah ne kasnije. Kako si stigao do biranhja sedišta meni ništa ne izbacuje kad kliknem na događaj samo mi izbaci obaveštenje za uplatu na račun i tako neke gluposti. Ili se ponuda vidi tek kad napraviš nalog? provalili su da si ganci, pa neće da ti prodaju
April Posted September 21, 2018 Posted September 21, 2018 Na SK6 bratski Partizani vraća stare dugove Fljamurtariju
Kreator Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 (edited) Ivice, jesi li spakovao svoje stvari? Ajde polako... Momcima sve čestitke. Bili su mnogo bolji i zaslužili su pobedu. Bravo Mirkoviću na izuzetnoj motivaciji i pripremi. Edited September 23, 2018 by BlackGeorge
keitel Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 Ko je sad kondicioni? Na stranu skromno znanje s loptom, nismo ovako trčali godinama.
MiddleClass Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 Cestitke na igri komsije. Bolji ste danas bili...;)
kud u maglu Simoviću Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 Just now, MiddleClass said: Cestitke na igri komsije. Bolji ste danas bili...;) hvala
Cash Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 2 hours ago, BlackGeorge said: Ivice, jesi li spakovao svoje stvari? Ajde polako... Momcima sve čestitke. Bili su mnogo bolji i zaslužili su pobedu. Bravo Mirkoviću na izuzetnoj motivaciji i pripremi. A jos pre 3 dana si govorio Mirkovicu odlazi. Steta sto smo izvukli Besiktas, bili bi sasvim Ok u Ligi evrope
ToniAdams Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 42 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: hvala zajebava te bosanac
Recommended Posts