Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2018/19

Ted

Recommended Posts

Posted

Profesor u skladu sa zvanjem, fudbalskim bekgraundom i formom izgleda ima najmanje inhibicija u svakom pogledu. Ne gleda gdje udara. 

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

509

• kud u maglu Simoviću

453

• mozzer

273

• Ted

261

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

profesor udara po djuri i bjeki

Posted

U ovom dijelu da, ali u kompletnom intervjuu nema koga nije potkačio

Posted
59 minutes ago, adasevic said:

Mislim da ne, ali nisam bas 100% siguran. Ove godine je potpuno promenjen format i bice isti i narednih godina. Prvo kolo je pocelo 26. juna, a ne vidim kako ce da pocne ranije sledece godine. 

A da nije bilo zreba pre zavrsetka 3. kola vi biste bili nosioci. Bili ste treci ispod crte, a 3 ekipe su pobedile favorite i preuzele njihove koeficijente (Zorja, Glazgov i Trencin). Inace, imali ste koeficijent 17. 

Hvala. Po meni dosta, dosta los format koji najavljuje dalje promene UEFA, po meni sve pogorsanja za nase klubove

Posted
2 hours ago, adasevic said:

Mislim da ne, ali nisam bas 100% siguran. Ove godine je potpuno promenjen format i bice isti i narednih godina. Prvo kolo je pocelo 26. juna, a ne vidim kako ce da pocne ranije sledece godine. 

A da nije bilo zreba pre zavrsetka 3. kola vi biste bili nosioci. Bili ste treci ispod crte, a 3 ekipe su pobedile favorite i preuzele njihove koeficijente (Zorja, Glazgov i Trencin). Inace, imali ste koeficijent 17. 

to je bilo pretkolo, koje obično startuje sredinom juna, već godinama je prvo kolo u poslednjoj nedelji juna, što će reći 2 nedelje ranije nego ove godine

1 hour ago, mozzer said:

Hvala. Po meni dosta, dosta los format koji najavljuje dalje promene UEFA, po meni sve pogorsanja za nase klubove

- to je pogoršanje za sve koji nisu šampioni, oni imaju veliko olakšanje da se domognu do grupne faze u le, da je ostao stari format partizan bi i pored žrebanja dok se još nisu odigrali ni mečevi 3 kola, opet bio među nosiocima

- a kada se setim da su neki ovde pisali kako menjaju titulu za proleće u evropi, sad vidimo koliko nam je to proleće donelo, sezonu bez evropske jeseni

Posted
1 hour ago, James Marshall said:

Profesor u skladu sa zvanjem, fudbalskim bekgraundom i formom izgleda ima najmanje inhibicija u svakom pogledu. Ne gleda gdje udara. 

Čim se pomene Vuletić odmah mi na pamet padne ovo. :D

Posted
7 hours ago, mozzer said:

Mislim da je Edited by mod vec pisao, ali: Da li sam ja dobro razumeo da je samo ove godine (zbog SP) zrebanje za 4.kolo bilo zajedno sa 3. (zbog gusceg rasporeda) i da bi naredne godine trebalo da bude normalno nakon 3.kola, sto bi znacilo da bi mi sa 18 bodova verovatno bili povlasceni u tom 4.kolu za LE?

Nem veze sa SP. Promenjen je format, sada se igra 4 kola kvalifikacija + preliminarni mini turnir za LS od 4 ekipe gde 1 ide u prvo kolo koja se igrala u vreme SP. Do sada je postojala pauza pre 4. (plej of runde) koja se koristila za zreb i Super Kup. Toga vise nema i uvek ce se zrebati unapred.

Posted
19 minutes ago, Boza_zvani_Pub said:

Nem veze sa SP. Promenjen je format, sada se igra 4 kola kvalifikacija + preliminarni mini turnir za LS od 4 ekipe gde 1 ide u prvo kolo koja se igrala u vreme SP. Do sada je postojala pauza pre 4. (plej of runde) koja se koristila za zreb i Super Kup. Toga vise nema i uvek ce se zrebati unapred.

Hvala. Bas bas los potez UEFA. Ovu sprdnju od Lige Nacija ni ne pratim, potpuni promasaj.

Posted (edited)
2 hours ago, mozzer said:

Hvala. Bas bas los potez UEFA.

Problem je sto su smanjili broj kvalifikanata za LS (sa 10 na 6) i onda morali da povecaju broj kvalifikacionih kola. U prethodnim ciklusima bilo je 22 direktno i 10 iz kvalifikacija (5 staza sampiona, 5 staza nesampiona), od ove sezone idu 26 direktno i samo 6 iz kvalifikacija (4 iz staze sampiona - AEK, Zvezda, PSV, Seltik i  2 iz staze pratilaca - Ajaks, Benfika). Ovo je direktna posledica podilazenja uefe top 4 lige (eng, spa, nem, ita) kojima su dali po 4 tima direktno i tako popunili pola  ekipa za grupnu fazu.

Edited by Boza_zvani_Pub
Posted

Lepo Boza objasnio. Takodje bi od naredne ili sezone nakon toga, trebalo da pocne i trece takmicenje po kvalitetu. Nesto kao Intertoto kup samo sa dosta vise znacaja i kvaliteta. Bar je tako zamisljeno.

Posted

Predsednik Partizana Milorad Vučelić smatra da je rukovodstvo crno-belih napravilo grešku što ranije nije smenilo bivšeg trenera Miroslava Đukića i šansu ukazalo Zoranu Mirkoviću.

Prvi čovek kluba iz Humske je u razgovoru za B92 pričao i o nezadovoljstvu navijača, ali i nekadašnjem predsediku Partizana Draganu Đuriću.

"Trebalo je ranije smeniti tadašnjeg trenera Đukića i ranije dovesti Batu Mirkovića na čelu stručnog štaba", rekao je Vučelić za B92.

On je naglasio da ne razume nezadovoljstvo navijača radom uprave, kao i postojanjem tri frakcije na jugu.

"To samo govori o nemoći navijača. To nije navijanje, ako jedni navijaju jedno, drugi drugo, a treći treći - to je onda kakafonija, buka, a ne navijanje. Mi znamo šta je navijanje iz istorije Partizana".

Milorad VuÄeliÄ

Posted

Neka prestane da plaća one janičare pa će da bude rajski hor. Sisa

Posted

mali bump pricice o sumi od pre neki dan i stare sns matre da kad je neko nepozeljan, prvo mu objave platu, a posle krecu buregdzije...

e, izgleda se sada direktno preslo na fazu 3: suma, po nalazima medicinskog tima makabija, ima mentalne probleme.

kombinacija je dakle da makabi ovo objavi, a partizan ce sada, po slovu ugovora ili vec nekom zakonu (amandmanu, stagod, naci ce nesto) po ovom osnovu raskinuti ugovor.

mmw.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...