triple_nippled Posted March 9, 2019 Share Posted March 9, 2019 problem je sto je miloje tezak ziheras. zvezda u ovoj ligi treba da radi ono sto su nama u ls. na igru mislim. ovo je idealna polusezona da se mali terzic gurne u vatru, da se vidi koliko moze. bar 45 minuta po svakoj utakmici bi trebalo da ima. i to da pocne, pa ako ne ide, da ga menja. ionako trenutno nemamo levog beka. jirka treba da igra, da nabija samopouzdanje. babic isto. zvezda nije godinama napravila igraca, bez toga ne moze da napreduje. Link to comment
samo_opusteno Posted March 9, 2019 Share Posted March 9, 2019 Meni se cini da je Joveljic precenjen talenat. Fali mirnoce i pameti u zavrsnici. Link to comment
hrkljush boys_2 Posted March 9, 2019 Share Posted March 9, 2019 Šteta što Milojević zajebava Ebija, kod sva 3. gola je imao udjela. Link to comment
Dimitrije Posted March 9, 2019 Author Share Posted March 9, 2019 Ja se vise uzdam u Zvezdine igrace koji su prosli kroz omladinsku/seniorsku skolu Vojvodine. U Zvezdi ih trenutno ima bar cetvorica, a da ne pominjem one koji igraju u inostranstvu. U Vojvodine izgleda umeju da da ih obuce u osnovama fudbalske igre. Steta za taj klub sto tavori. Link to comment
John Coltrane Posted March 9, 2019 Share Posted March 9, 2019 2 minutes ago, samo_opusteno said: Meni se cini da je Joveljic precenjen talenat. Fali mirnoce i pameti u zavrsnici. Secam se ovde slicnih komentara i za Luku Jovica. Link to comment
harper lee Posted March 9, 2019 Share Posted March 9, 2019 1 minute ago, Dimitrije said: Ja se vise uzdam u Zvezdine igrace koji su prosli kroz omladinsku/seniorsku skolu Vojvodine. U Zvezdi ih trenutno ima bar cetvorica, a da ne pominjem one koji igraju u inostranstvu. U Vojvodine izgleda umeju da da ih obuce u osnovama fudbalske igre. Steta za taj klub sto tavori. Taj koji ih je napravio sada sedi na nasoj klupi. Link to comment
Milosh76 Posted March 9, 2019 Share Posted March 9, 2019 Mali Terzic je u Graficaru, tako da nece moci ove sezone da igra i za nas. Link to comment
Dimitrije Posted March 9, 2019 Author Share Posted March 9, 2019 Niti je Milojevic ziheras, niti zavitlava Ebisilija. Njegova filozofija igre je ono kako Zvezda igra i sa kojim igracima igra. Nema tu straha, zigerastva i zle namere. Milojevic ne ume drugacije. Ako vam se to ne dopada, onda sacekajte nekog novog trenera koji ce mozad da ispuni vase zelje. Link to comment
Dimitrije Posted March 9, 2019 Author Share Posted March 9, 2019 3 minutes ago, harper said: Taj koji ih je napravio sada sedi na nasoj klupi. Kosanovic, pretpostavljam. Link to comment
harper lee Posted March 9, 2019 Share Posted March 9, 2019 Just now, Dimitrije said: Kosanovic, pretpostavljam. Da. Link to comment
harper lee Posted March 9, 2019 Share Posted March 9, 2019 Joveljic je poceo da prekida i nase akcije jer kao muflon ide na svaku loptu. Link to comment
harper lee Posted March 9, 2019 Share Posted March 9, 2019 Jeste da ovde vise nema fudbala ali ovaj Vulic nimalo ne deluje lose. Link to comment
Milosh76 Posted March 9, 2019 Share Posted March 9, 2019 Kakvi su Ilic i Vidic kod Zemuna? 140k ume nesto da uradi? Link to comment
Dimitrije Posted March 9, 2019 Author Share Posted March 9, 2019 6 minutes ago, harper said: Joveljic je poceo da prekida i nase akcije jer kao muflon ide na svaku loptu. Alavo na loptu. Link to comment
Dimitrije Posted March 9, 2019 Author Share Posted March 9, 2019 (edited) Opa. Zule dva dobra centarsuta i to levom nogom. Edited March 9, 2019 by Dimitrije Link to comment
Recommended Posts