harper lee Posted November 24, 2018 Share Posted November 24, 2018 1 minute ago, Dimitrije said: Milic umesto Krsticica? Ovo izgleda hrkljus na kvadrat. Sad jos Sumaila umesto Bena da ne ostanemo bez jednog crnog igraca i tu smo svi. Link to comment
pbg12345 Posted November 24, 2018 Share Posted November 24, 2018 najpre mi nije bilo jasno cemu toliko prozivate milojevica, sad vec ni meni nije jasno kakva mu je ovo ekipa sta je sa jovicicem? on valjda nije povredjen? kapiram kako zvuci "kukati" za jovicicem, ali jbg on je deo rotacije, pa usled ovolikih povreda logicnije je resenje, nego ekipa koja verovatno nikad nije igrala zajedno! :S Link to comment
pbg12345 Posted November 24, 2018 Share Posted November 24, 2018 srnic petom za brata gobelju! lebe mekani... radnicki daje makar jos jedan do kraja, za nas nisam siguran osim u slucaju da sudija svira neki penal za sampiona Link to comment
Jozef K. Posted November 24, 2018 Share Posted November 24, 2018 Meni nije jasno da nema mesta za Ebisilija. Zašto Joveljić ne igra umesto bilo kog besmislenog na s. Link to comment
Milosh76 Posted November 24, 2018 Share Posted November 24, 2018 Ima mnogo povredjenih igraca, jedan od njih je i Ebisilio... Ocekujem da uskoro udju Joveljic i Marin.. dosta je bilo zezanja... Link to comment
harper lee Posted November 24, 2018 Share Posted November 24, 2018 Rodic pokusava makazicama... da dobci do Panteleja. Munjevita akcija Zvezde, Hajdin do Simica, Simic do Milica, Milic do gol auta, pocela 24. novembra zavrsila se 1. decembra. Link to comment
pbg12345 Posted November 24, 2018 Share Posted November 24, 2018 da jbt ebisilio, njega sam sasvim zaboravio i kafu je bio u kombinaciji za neki od proslih meceva, neverovatno da oni nisu ni na klupi, a jeste penzioner milijas na stranu sve povrede i napoli (eventualno cuvanje marina), zaista neke cudne milojeviceve odluke u vezi ekipe Link to comment
harper lee Posted November 24, 2018 Share Posted November 24, 2018 "Srnic, lopta se odbila do X", da mi je dobrih godina koliko puta sam ovo cuo. Link to comment
harper lee Posted November 24, 2018 Share Posted November 24, 2018 Radnicki ima ozbiljnu internet zajednicu, vise Meraklija ima ovde na forumu nego na stadionu. Link to comment
elementary Posted November 24, 2018 Share Posted November 24, 2018 Gledam nekih desetak minuta ,da li se Radnički ovako valja celu utakmicu ?Sent from my Mi A1 using Tapatalk Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted November 24, 2018 Share Posted November 24, 2018 Ovo djeluje kao tim koji igra one neke prijateljske kad se uvelicava jubilej nekog regionalnog diva iz istočne srbije Link to comment
harper lee Posted November 24, 2018 Share Posted November 24, 2018 Just now, elementary said: Gledam nekih desetak minuta ,da li se Radnički ovako valja celu utakmicu ? Sent from my Mi A1 using Tapatalk Ne. Bio je jedan period utakmice izmedju 0:1 i 1:1 kad se nisu valjali. Link to comment
pbg12345 Posted November 24, 2018 Share Posted November 24, 2018 pitam se kad je milic igrao poslednju zvanicnu utakmicu i statistika kaze sad protiv vranja odigrao poluvreme ali svi znamo koji je nivo vranje i da je to zapravo slabiji trening za zvezdu e, a pre toga milic je igrao krajem septembra 9 minuta i sad igra utakmicu, koja je jbg po vogodisnjim rezultatima najteza u domacem prvenstvu nidje veze hajdin i rodic takodje, da li su ikad zajedno odigrali zvanicnu utakmicu za zvezdu? :S Link to comment
Dimitrije Posted November 24, 2018 Author Share Posted November 24, 2018 Odmah da izvadi Bena, dao gol. Link to comment
Recommended Posts