Dimitrije Posted November 24, 2018 Author Share Posted November 24, 2018 Ja bih voleo sledece izmene: Gobeljica nazad na beka; Hajdin na klupu; Meleg na zadnjeg veznog; Srnic na klupu; Marin umesto Srnica. Link to comment
roux senyurt Posted November 24, 2018 Share Posted November 24, 2018 prosto je neverovatno da se utakmica bilo koje profesionalne fudbalske lige u evropi igra na ovakvom terenu. Link to comment
pbg12345 Posted November 24, 2018 Share Posted November 24, 2018 sumnjam da je miloje dao npr marina fore tek onako prvom konkurentu u prvenstvu, bez obzira na napoli za par dana, tako da kontam da on ipak nije 100% spreman nego, ja sam zakacio svega u 2-3 navrata po par minuta, u kojoj mi formaciji igramo, odnosno sta ko igra? hajdin desnog beka? gobeljic u vezi? kakva je ovo muzika, na poluvremenu, sta je bre ovo? na kraju miroljubivih 3:3 Link to comment
harper lee Posted November 24, 2018 Share Posted November 24, 2018 2 minutes ago, Dimitrije said: Ja bih voleo sledece izmene: Gobeljica nazad na beka; Hajdin na klupu; Meleg na zadnjeg veznog; Srnic na klupu; Marin umesto Srnica. Marin ce verovatno i da udje da vadi fleke, posto strategija hrkljusha nije uspela. Link to comment
harper lee Posted November 24, 2018 Share Posted November 24, 2018 1 minute ago, roux senyurt said: prosto je neverovatno da se utakmica bilo koje profesionalne fudbalske lige u evropi igra na ovakvom terenu. U Novom Sadu je teren sto puta gori. Link to comment
Dimitrije Posted November 24, 2018 Author Share Posted November 24, 2018 3 minutes ago, roux senyurt said: prosto je neverovatno da se utakmica bilo koje profesionalne fudbalske lige u evropi igra na ovakvom terenu. Tacno. Ali treba se setiti na kakvom su se terenu, ne tako davno, igrale evropske utakmice u Beogradu (Zvezda Krasnodar i Zvezda Sparta Prag). Link to comment
roux senyurt Posted November 24, 2018 Share Posted November 24, 2018 nije ni partizanov od pre neko vece nista bolji. potpuno mi je nejasno da klubovi ne mogu/ nece da obezbede osnovne uslove za obavljanje profesionalne delatnosti Link to comment
Milosh76 Posted November 24, 2018 Share Posted November 24, 2018 FSS je dobio grdnu lovu od UEFA za pomoc infrastrukturi, a debili su ulozili u reflektore koji su potpuno nebitni u trenutku kad su tereni gori od najgore oranice. Link to comment
MiddleClass Posted November 24, 2018 Share Posted November 24, 2018 33 minutes ago, harper said: Hajde sad Miloje izbaci jos Bena i Krsticica, mnogo smo jaki ovako. Eto, dao im je i Krsticica. Link to comment
harper lee Posted November 24, 2018 Share Posted November 24, 2018 1 minute ago, roux senyurt said: nije ni partizanov od pre neko vece nista bolji. potpuno mi je nejasno da klubovi ne mogu/ nece da obezbede osnovne uslove za obavljanje profesionalne delatnosti Moze Radnicki nego ceka tender. Evo, upravo su proglasili najnoviji. Sreca sto na Cairu nema brda kao u Grdelickoj klisuri. Breaking news: Zagrejava se Milic i ulazi umesto Krsticica. Link to comment
roux senyurt Posted November 24, 2018 Share Posted November 24, 2018 5 minutes ago, Dimitrije said: Tacno. Ali treba se setiti na kakvom su se terenu, ne tako davno, igrale evropske utakmice u Beogradu (Zvezda Krasnodar i Zvezda Sparta Prag). ma naravno, i tada sam se krstio. Link to comment
Milosh76 Posted November 24, 2018 Share Posted November 24, 2018 Milojevic bas eksperimentise... Link to comment
harper lee Posted November 24, 2018 Share Posted November 24, 2018 Poskocila je lopta Gobeljicu. Hop-cuo poskocice. Link to comment
pbg12345 Posted November 24, 2018 Share Posted November 24, 2018 2 minutes ago, Milosh76 said: FSS je dobio grdnu lovu od UEFA za pomoc infrastrukturi, a debili su ulozili u reflektore koji su potpuno nebitni u trenutku kad su tereni gori od najgore oranice. bitni su tereni itekako naravno, ali bitni su i reflektori da se ne igra u onim kretenskim terminima nije problem sto su gradili reflektore, nego sto su pare pokradene po obicaju jbg Link to comment
Dimitrije Posted November 24, 2018 Author Share Posted November 24, 2018 Milic umesto Krsticica? Ovo izgleda hrkljus na kvadrat. Link to comment
Recommended Posts