Jump to content
IGNORED

Pod sjajem zvezda letnjih noci beogradskih...

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Ja bih voleo sledece izmene: Gobeljica nazad na beka; Hajdin na klupu; Meleg na zadnjeg veznog; Srnic na klupu; Marin umesto Srnica. 

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1015

• Bright Billy

796

• harper lee

670

• MiddleClass

602

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

prosto je neverovatno da se utakmica bilo koje profesionalne fudbalske lige u evropi igra na ovakvom terenu. 

Posted

sumnjam da je miloje dao npr marina fore tek onako prvom konkurentu u prvenstvu, bez obzira na napoli za par dana, tako da kontam da on ipak nije 100% spreman

nego, ja sam zakacio svega u 2-3 navrata po par minuta, u kojoj mi formaciji igramo, odnosno sta ko igra? hajdin desnog beka? gobeljic u vezi?

kakva je ovo muzika, na poluvremenu, sta je bre ovo? :D

na kraju miroljubivih 3:3 :fantom:

Posted
2 minutes ago, Dimitrije said:

Ja bih voleo sledece izmene: Gobeljica nazad na beka; Hajdin na klupu; Meleg na zadnjeg veznog; Srnic na klupu; Marin umesto Srnica. 

Marin ce verovatno i da udje da vadi fleke, posto strategija hrkljusha nije uspela.

Posted
1 minute ago, roux senyurt said:

prosto je neverovatno da se utakmica bilo koje profesionalne fudbalske lige u evropi igra na ovakvom terenu. 

U Novom Sadu je teren sto puta gori.

Posted
3 minutes ago, roux senyurt said:

Tacno.  Ali treba se setiti na kakvom su se terenu, ne tako davno, igrale evropske utakmice u Beogradu (Zvezda Krasnodar i Zvezda Sparta Prag).

Posted

nije ni partizanov od pre neko vece nista bolji. potpuno mi je nejasno da klubovi ne mogu/ nece da obezbede osnovne uslove za obavljanje profesionalne delatnosti

Posted

FSS je dobio grdnu lovu od UEFA za pomoc infrastrukturi, a debili su ulozili u reflektore koji su potpuno nebitni u trenutku kad su tereni gori od najgore oranice.

Posted
33 minutes ago, harper said:

Hajde sad Miloje izbaci jos Bena i Krsticica, mnogo smo jaki ovako.

Eto, dao im je i Krsticica. :D

Posted
1 minute ago, roux senyurt said:

nije ni partizanov od pre neko vece nista bolji. potpuno mi je nejasno da klubovi ne mogu/ nece da obezbede osnovne uslove za obavljanje profesionalne delatnosti

Moze Radnicki nego ceka tender. Evo, upravo su proglasili najnoviji. Sreca sto na Cairu nema brda kao u Grdelickoj klisuri.

Breaking news: Zagrejava se Milic i ulazi umesto Krsticica.:laugh:

Posted
5 minutes ago, Dimitrije said:

Tacno.  Ali treba se setiti na kakvom su se terenu, ne tako davno, igrale evropske utakmice u Beogradu (Zvezda Krasnodar i Zvezda Sparta Prag).

ma naravno, i tada sam se krstio. 

Posted

Poskocila je lopta Gobeljicu. Hop-cuo poskocice.

Posted
2 minutes ago, Milosh76 said:

FSS je dobio grdnu lovu od UEFA za pomoc infrastrukturi, a debili su ulozili u reflektore koji su potpuno nebitni u trenutku kad su tereni gori od najgore oranice.

bitni su tereni itekako naravno, ali bitni su i reflektori

da se ne igra u onim kretenskim terminima

nije problem sto su gradili reflektore, nego sto su pare pokradene po obicaju jbg

Posted

Milic umesto Krsticica?  Ovo izgleda hrkljus na kvadrat.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...