Moća Posted November 23, 2018 Share Posted November 23, 2018 Praštajte meni zabludelom! Link to comment
Ratamahatta Posted November 23, 2018 Share Posted November 23, 2018 Gobeglia ce 2 pozicije pokriti. Stojiljko ga meće. Link to comment
Milosh76 Posted November 23, 2018 Share Posted November 23, 2018 Kako prenosi N1, Prosinečki je imao problema sa slepim crevom, dok "Avaz" saznaje da je reč o iscrpljenosti i navodi da je hrvatski stručnjak prvo primio infuziju, a onda bio zadržan na daljim ispitivanjima. Prosinečki se nije osećao dobro tokom čitavog dana, tako da je propustio i otvaranje novog administrativnog sedišta Fudbalskog saveza BiH. Mediji u BiH prenose da je Prosinečki u toku popodneva operisan, nakon što su obavljeni detaljni lekarski pregledi. Brz oporavak Link to comment
porucnik vasic Posted November 23, 2018 Share Posted November 23, 2018 Добро је ја се уплаших срце. Да нам је РП жив и здрав. Link to comment
Bright Billy Posted November 23, 2018 Share Posted November 23, 2018 sta je sa boacijem, jel on spreman za napoli? Link to comment
Milosh76 Posted November 23, 2018 Share Posted November 23, 2018 Tesko, tek se oporavio i poceo lagano da trenira Link to comment
Cane Vukic Prebranac Posted November 23, 2018 Share Posted November 23, 2018 1 hour ago, porucnik vasic said: Добро је ја се уплаших срце. Да нам је РП жив и здрав. +∞ Link to comment
Peter Fan Posted November 23, 2018 Share Posted November 23, 2018 19 hours ago, fandorin said: Istine radi Zvone Boban je za brazilske novine izjavio da je to uradio za Hrvatsku, da su se svi zajedno na Maksimiru borili protiv teškog režima, da je godinama živeo u paklu (ovo je naročito interesantan detalj), da je to zapravo bila borba za slobodu, da se ne kaje i da bi uvek uradio isto. Pričamo o, ipak, nezabeleženom događaju u svetu sporta, da neposredni akter nekog sportskog događaja nasrće karate udarcima na organe reda. Prostora za opravdavanje takvog postupka zaista nema koliko god bili politički korektni ili slabi na filigranske pasove. Naravno, uopšte ne sumnjam da je nekad negde izjavio i ovo što je Harper napisao, da je bio uzdrman surovošću Refika Ahmetovića prema Dečkima. Ma to Boban prica po potrebi za ciljanu publiku. Meni se inace najvise zamjerio kad je tamo negdje '89/90 za "Tempo" izjavio da je njemu Savicevic bolji igrac od Piksija.. Link to comment
pbg12345 Posted November 23, 2018 Share Posted November 23, 2018 boban je uradio sta je uradio u 1 uzasnoj atmosferi, sto na samoj utakmici, sto generalno u tadasnjoj drzavi klinac, koga je "ponelo" kasnije, kad je krenuo kapirat, pozivao se na neke licne razloge no, ne znam zasto je to uopste bitno danas i zasto ovde raspravljamo hteo sam pitati a boacija, pa me bili preduhitrio nekako sam se ponadao da kad ga ne pominju medju ovim povredjenima da je on siguran to moze biti veliki problem, ako ne igraju ni on ni pavkov stojkovic je takodje u poslednje vreme u boljoj formi ustvari svi povredjeni su bitni, bice jebeno sta je sa marinom? jel on ok posle topole? Link to comment
Jozef K. Posted November 23, 2018 Share Posted November 23, 2018 Sto ne bi bio ok?Imao sam utisak da ga je neko zveknuo. Dobro je da je OK.Stvarno šteta za svakog koji nedostaje. Meni je najviše za Jovančića. On zna lopte. Sa Jovičićem nema šanse da išta igramo na ovom nivou. Link to comment
pbg12345 Posted November 23, 2018 Share Posted November 23, 2018 2 hours ago, Milosh76 said: Sto ne bi bio ok? nisam gedao kup, a po komentarima ovde sam shvatio da je u nekom momentu povredjen Link to comment
Milosh76 Posted November 23, 2018 Share Posted November 23, 2018 (edited) 45 minutes ago, Jozef K. said: Imao sam utisak da ga je neko zveknuo. Dobro je da je OK. Stvarno šteta za svakog koji nedostaje. Meni je najviše za Jovančića. On zna lopte. Sa Jovičićem nema šanse da išta igramo na ovom nivou. E zato imamo Ebisilija koji ce da pokrije ono sto nam fali od Jovancica... Nesto tipa... Borjan, Gobeljic Rodic, Babic, Degenek...ispred Jovicic, u sredini Krsticic, Ebisilio, levo Ben,. desno Marin i u napadu Stojiljkovic/Boaci u zavisnosti ako se oporavi. Ono sto sam siguran je da Milojevic nece dozvoliti sebi da stavi rovite igrace u tim, kao protiv PSG recimo. Edited November 23, 2018 by Milosh76 Link to comment
Jozef K. Posted November 23, 2018 Share Posted November 23, 2018 Mislim da je Marin zacementirao mesto koje si namenio Ebisiliju. Bio je odličan protiv Liverpula, tako da ne verujem da će tu da menja. Link to comment
pbg12345 Posted November 23, 2018 Share Posted November 23, 2018 +1 ta trojka iza napadaca ben, marin,srnic je sigurna u slucaju da su spremni a jovancic nije igrao na toj poziciji sa jovicicem umesto njega opet u najavi imamo ogroman problem da iznesemo loptu iz 16 cak verujem da bi milojevic mozda (pored sigurnog krsticica) pokusao i sa causicem, ali vidim pominje se i da je on povredjen kad je vec tako sa povredama, ja bih voleo videti ebisilija pored krsticica (sa marinom ispred kao ofanzivnim veznim) samo sumnjam da ce se miloje opredeliti za takvu varijantu Link to comment
Recommended Posts