porucnik vasic Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 13 minutes ago, dragance said: Ja ne mogu da spavam. Evo, skoro 2 ujutro i još se vrtim od 23.30 a moram rano na posao (da krišom gledam stream na mobilnom). Сад се чух са Дачом. Њему се конференција завршава данас баш пред утакмицу.
Jozef K. Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 Tim je praktično isti kao prošle nedelje, osim što je Milić umesto Stojiljkovića. I Simić umesto nespremnog Kafua.Realno slabiji smo. Teško da će nešto biti, ali fudbal je to, pa postoji nada.
MangupIzCivilstva Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 Sestre i braco, nek je sretno, i da se liga sampiona vrati kuci.
Milosh76 Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 Koje su sanse da na tribini ne okace Gavrila Principa ili tako neku koreografiju...? A bolje je pitanje, koje su sanse da UEFA to ne kazni?
Delija67 Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 Koga ce da kazne za zakrcene prolaze? Nas ili njih?
assignment Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 Jbg, velika je steta sto ce najbitniju utakmicu u zadnjih 15 godina igrati sa Milicem na spicu a da pritom dva kapitalna pojacanja koji bi idigli kvalitet i opasnost po golu protivnika sede nespremna na klupi, ali sta je tu je... Napred Zvezdo do 1:1
assignment Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 Upravo gledam reprizu, nemacki SKY pustio kao zagrejavanje za revans i stvarno ne mogu da procenim koliko ovi mogu da odigraju bolje protiv nas veceras. Mi mnogo bolje sigurno ne mozemo. Jedino da uspemo nekom kontrom ako se ovi otvore. Nadam se da Kafu i Ebisilio bar mogu 30 minuta punom snagom pa ih Miloje ubaci u 60tom minutu...
gervasius twinkleminkleson Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 Mislim da ce oni svakako malo vise rizikovati, i odigrati jaci presing. Vidjecemo. Jaci jesu, ali valjda mozemo opet da ih drzimo na distanci. Mislim da je dobro da startuje tim koji je najavljen, tako imamo na klupi 2 igraca koji zapravo mogu da promjene tok utakmice ako udju [kad vec, jeli, nisu sposobni za svih 90 minuta].
renne Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 Upravo gledam reprizu, nemacki SKY pustio kao zagrejavanje za revans i stvarno ne mogu da procenim koliko ovi mogu da odigraju bolje protiv nas veceras. Mi mnogo bolje sigurno ne mozemo. Jedino da uspemo nekom kontrom ako se ovi otvore. Nadam se da Kafu i Ebisilio bar mogu 30 minuta punom snagom pa ih Miloje ubaci u 60tom minutu...Austrijski Sky, jedva nađoh
Milosh76 Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 (edited) CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan - Stojković, Savić, Degenek, Rodić - Jovičić, Krstičić - Simić, Ben, Radonjić - Milić Klupa: Popovic, Babic, Gobeljic, Jovancic, Srnic, Kafu, Pavkov. Stranim medijima nije promakla prava invazija navijača Crvene zvezde na Salcburg. Navodi se da će pristalica srpskog šampiona na tribinama Red Bul Arene biti između 10.000 i 15.000. Samo hrabro, srcem, agresivno... verujem da su Miloje i Kosan napravili dobru taktiku... nece biti nimalo lako... Srecno Zvezdo! Edited August 29, 2018 by Milosh76
Recommended Posts