Jump to content
IGNORED

Премер / Брод / Бетон 2018 / 2019

Recommended Posts

• Replies 904
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

148

• John Coltrane

72

• Moća

71

• malkin

49

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
14 hours ago, Remi said:

Orasi je shvatio poruku :D

Bio sam u dilemi dal da idem u jos minus 8, al sam se suzdrzao nekako. Da sam znao da i ti prslinujes isao bih bez problema, sledeci put mi salji u inboks :D

Posted (edited)

Dobar mec, Prsline...

Edit: dobijam.

Edited by Dziber
Posted

Dakle Azar 3 bonusa + nesto tipa gol i 2 bonusa Erere... :fantom:

Posted

Zasto me mrze ovi iz FPL? :sad:

Prvo upisali a potom oduzeli Mou asist. :sad:

Za poraz od 1 razlike :sad:

Po ko zna koji put :mad:

Posted

meni napadaci nisu dali gol 4 nedelje zaredom. jos uvek se drzim oko 20k.

Posted
On 12.11.2018. at 0:36, Прслин said:

Провалио сам који је једини начин да победим. Потребно је само да имам највише бодова у лиги у том колу и ето. Не знам како ми раније то није пало на памет.

Aли буквално. :isuse:

Eво, у 12. колу сам написао оно горе из квота пошто сам након три пораза коначно забележио победу тако што сам освојио највише поена у лиги у том колу.

Од тада су прошла четири кола, сва четири сам изгубио, а сада сам опет победио тако што сам освојио највише бодова у лиги. Једва, са 64:59. И то су цењеном противнику Џиберу на клупи остали Ван Бисака и Балбуена са 6 поена, а играо му Белерин са 0. Да се повредио на загревању, улетео би један од оне двојице и опет бих прсао. Јебено невероватно. :mellow:

Posted

Znam da će Prslin da šrkguće zubima, ali ne zaboravite da je prva tekma večeras!

Posted

To сам стари ја, такмичар и борац.

Овај нови ја, фењераш и слепац, ти се захваљује јер сам и сам заборавио да се игра вечерас. 

giphy.gif

Штета, заправо, јер се у овом колу састајем са 25. мајем, братом близанцем по броју бодова а сапатником са дна табеле. Играмо за част обечашћених. :cry:

Posted

ja u kupu igram protiv nekog lika koji je iskoristio wc i onda dao traku izvesnom stuartu armstrongu iz sautemptona (5.1) :D

Posted

Pa, ako Hasenhüttl nastavi sa preporodom Saintsa, koju je započeo protiv Arse, ovo može da bude genijalan potez... Mada bih ja pre dao traku Ingsu... U međuvremenu, čestitke mom protivniku, koji je uspeo da zatvori meč već posle jučerašnje tekme, nabijajući 25 poena razlike... Ovo će kanda biti "Festive Season", al' ne u mojoj kafani...

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Posted

Trece kolo za redom, rotiram Fostera i Fabianskog i stavljam na klupu onoga koji donosi 8 ili 9 poena 

Posted

A ja zavaljao Kejna da bih ubacio Kuna i dao mu traku :lol:

Ali ne žalim :fantom: