crtamOrasi Posted December 16, 2018 Posted December 16, 2018 14 hours ago, Remi said: Orasi je shvatio poruku Bio sam u dilemi dal da idem u jos minus 8, al sam se suzdrzao nekako. Da sam znao da i ti prslinujes isao bih bez problema, sledeci put mi salji u inboks
Dziber Posted December 16, 2018 Posted December 16, 2018 (edited) Dobar mec, Prsline... Edit: dobijam. Edited December 16, 2018 by Dziber
Dziber Posted December 16, 2018 Posted December 16, 2018 Dakle Azar 3 bonusa + nesto tipa gol i 2 bonusa Erere...
ubibobi Posted December 16, 2018 Posted December 16, 2018 Zasto me mrze ovi iz FPL? Prvo upisali a potom oduzeli Mou asist. Za poraz od 1 razlike Po ko zna koji put
189- Posted December 16, 2018 Posted December 16, 2018 meni napadaci nisu dali gol 4 nedelje zaredom. jos uvek se drzim oko 20k.
Прслин Posted December 16, 2018 Author Posted December 16, 2018 On 12.11.2018. at 0:36, Прслин said: Провалио сам који је једини начин да победим. Потребно је само да имам највише бодова у лиги у том колу и ето. Не знам како ми раније то није пало на памет. Aли буквално. Eво, у 12. колу сам написао оно горе из квота пошто сам након три пораза коначно забележио победу тако што сам освојио највише поена у лиги у том колу. Од тада су прошла четири кола, сва четири сам изгубио, а сада сам опет победио тако што сам освојио највише бодова у лиги. Једва, са 64:59. И то су цењеном противнику Џиберу на клупи остали Ван Бисака и Балбуена са 6 поена, а играо му Белерин са 0. Да се повредио на загревању, улетео би један од оне двојице и опет бих прсао. Јебено невероватно.
copkillah Posted December 21, 2018 Posted December 21, 2018 Znam da će Prslin da šrkguće zubima, ali ne zaboravite da je prva tekma večeras!
Прслин Posted December 21, 2018 Author Posted December 21, 2018 To сам стари ја, такмичар и борац. Овај нови ја, фењераш и слепац, ти се захваљује јер сам и сам заборавио да се игра вечерас. Штета, заправо, јер се у овом колу састајем са 25. мајем, братом близанцем по броју бодова а сапатником са дна табеле. Играмо за част обечашћених.
Calavera Posted December 21, 2018 Posted December 21, 2018 ja u kupu igram protiv nekog lika koji je iskoristio wc i onda dao traku izvesnom stuartu armstrongu iz sautemptona (5.1)
Hobbit slayer Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 Pa, ako Hasenhüttl nastavi sa preporodom Saintsa, koju je započeo protiv Arse, ovo može da bude genijalan potez... Mada bih ja pre dao traku Ingsu... U međuvremenu, čestitke mom protivniku, koji je uspeo da zatvori meč već posle jučerašnje tekme, nabijajući 25 poena razlike... Ovo će kanda biti "Festive Season", al' ne u mojoj kafani... Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
sekretar Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 Trece kolo za redom, rotiram Fostera i Fabianskog i stavljam na klupu onoga koji donosi 8 ili 9 poena
copkillah Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 A ja zavaljao Kejna da bih ubacio Kuna i dao mu traku Ali ne žalim
Recommended Posts