malkin Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 haha 59-58 je trenutno, Martial na 1bp. još ću ja ovo da izgubim dok oni našteluju bonuse, mmw.
malkin Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 a dobro, šta god da bude, beše pravi derbi kola, prava prvenstvena i nijedan ishod ne bi bio nezaslužen. neću više da rifrešujem, jebo me fantazi da me jebo.
Прслин Posted December 5, 2018 Author Posted December 5, 2018 2 hours ago, Прслин said: Ево га, кренула мађија. Овај аутогол Коудија је додељен Лофтус-Чику, а самим тим иде и асистенција Азару који је, погађате, противников капитен. Уследио је и гол Саутемптона у зауставном времену који ми је скинуо 4 бода, а у комбинацији са овом лажном асистенцијом која ме је коштала 6 поена и голом који је јуче примио Вест Хем у 95' и који ме је коштао 7 поена добијамо овај пораз од једног или два бода, видећу већ. Немам речи.
Redoran Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 Dakle, petorica iz zadnje linije osvojila su ukupno 1 (jedan) poen u ovom kolu. Od 15 igrača na rosteru, njih 9 je završilo ovo kolo sa nularicom. Ja uzeo 3 boda u Brodu. Fantazi.
Lezilebovich Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 (edited) Kako je lakazet od nekih 20+ BPS došao do toga da sada nema ni 10 edit: video ... nije dao gol, nego asistirao ... e jebiga :( Edited December 5, 2018 by Lezilebovich
levi Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 samo Kompany ima klinšit u ovom kolu u celoj ligi?
ubibobi Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 1 hour ago, ubibobi said: Ladno izgubih opet za 1 poen...jako,jako losa serija. Cestitke Kalavera Ispravka,ipak egal...39:39 kripl fajt Svejedno,jako,jako losa serija
189- Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 bice borba do poslednjeg trenutka protiv averagea, ne znam hoce li 27 poena biti dovoljno
malkin Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 14 minutes ago, levi said: samo Kompany ima klinšit u ovom kolu u celoj ligi? ima Tripije, na istu foru
ducca Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 evo ga, 57-57, jebem im sve Jebeni remi, treći u sezoni. Ladno sam permutovao da tebi ulaze dvojica sa klupe umesto jednog. Auh
Calavera Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 1 hour ago, ubibobi said: Ispravka,ipak egal...39:39 kripl fajt Svejedno,jako,jako losa serija hvala ti svejedno, znaci mi!
ubibobi Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 20 minutes ago, Calavera said: hvala ti svejedno, znaci mi! 😁
MancMellow Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 3 hours ago, Прслин said: Уследио је и гол Саутемптона у зауставном времену који ми је скинуо 4 бода, а у комбинацији са овом лажном асистенцијом која ме је коштала 6 поена и голом који је јуче примио Вест Хем у 95' и који ме је коштао 7 поена добијамо овај пораз од једног или два бода, видећу већ. Немам речи. S druge strane, ja dva kola za redom pobedjujem primenjujući nenadjebiv pristup: tzv taktiku zaborava
Прслин Posted December 6, 2018 Author Posted December 6, 2018 Честитке. Победа је мила које технике била. У лиги више оверол поена од мене имају само Лезилебовић Сити и Ултимо бир центар. Они су на првом и четвртом месту. Ја сам на осамнаестом. Место изнад мене је Лик, од кога имам 180 бодова више. Номинујем ову своју сезону за најбаксузнији х2х икада.
Recommended Posts