Jump to content

Премер / Брод / Бетон 2018 / 2019

Featured Replies

1 jak početak:

Duffy -2

Arnautović(C) 0

Ederson 2

Sterling -

Mislim da smo ga svi izduvakis sa arnautom. 

Naravno pre transfera je bilo Wilson ili Arnaut, zna se kome je traka otišla. 

Prokleti kripl fajt. 

• Author

У прошлом колу Вест Хем у последњој секунди да гол који ме коштао 8 поена и на крају изгубим са два поена; у овом колу Вест Хем прими гол у последњој секунди који ме коштао 7 поена. Да ли то значи да ћу изгубити са једним поеном? :unsure:

Mogao bi Kejn neki hettrik cisto da lakse podnesem poraz.
Igram sa Adasevicem i mislim da do sad nisam imao ovoliko istih igraca sa nekim protivnikom.

Sent from my SM-T365 using Tapatalk

faaaak... #gdesegasinalog

:lol:

• Author

Да видим мађију којом ћу ово да изгубим. 

giphy.gif

• Author

Ево га, кренула мађија. Овај аутогол Коудија је додељен Лофтус-Чику, а самим тим иде и асистенција Азару који је, погађате, противников капитен.

On 5. 12. 2018. at 19:28, ducca said:

:lol:

jbt ladno ti je i TAA ušao pre 30. minuta :lolol:

uz to, naravno, potrošio jednu izmenu i baš onako ljucki zakucao Salaharu za klupu :isuse:

a jbg bio sam u predobroj seriji, ne može to da potraje.

Evo Wolvesi će te izvući, od svih ekipa u ovom kolu :(

Cestitke, jbg prvi si jinxovao, postena 3 boda :)

brt ne znam, toliko je tesno da će puno zavisiti od bonusa i da li će se tu nešto menjati... a mislim da si pre neki dan izmuzao vajdicu baš na bonusima posle posl. sud. zvižd. :fantom:

ali kako Fojt izgubi CS, ispiiiizdeo sam najstrašnije. on i Ederson mi izbiše 11 poena u poslednjim minutima :isuse:

Ladno izgubih opet za 1 poen...jako,jako losa serija.

Cestitke Kalavera

uff pa da, i Van Dijk i Doherty su mi na ivici sa bonus poenima... dok ne vidim zvanično ništa ne verujem

Jbg bacio pogled na bonuse i vidim da si 5-6 poena bolji. Moguće da nije u tom trenutku bio obračunat gubitak CS-a Foythu. Ali Salah ipak tas na vagi, ne može da se ne upiše u poene.

Edit: 60-57 ako ostane ovako, max mozes izgubiti 1 poen VVD-a, ako Doerti popusi uzima Hazard. Meni nema ko. Tako da ;)