Svarog Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 1 jak početak: Duffy -2 Arnautović(C) 0 Ederson 2 Sterling -
Azdaja Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 Mislim da smo ga svi izduvakis sa arnautom. Naravno pre transfera je bilo Wilson ili Arnaut, zna se kome je traka otišla. Prokleti kripl fajt.
Прслин Posted December 5, 2018 Author Posted December 5, 2018 У прошлом колу Вест Хем у последњој секунди да гол који ме коштао 8 поена и на крају изгубим са два поена; у овом колу Вест Хем прими гол у последњој секунди који ме коштао 7 поена. Да ли то значи да ћу изгубити са једним поеном?
John Coltrane Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 Mogao bi Kejn neki hettrik cisto da lakse podnesem poraz. Igram sa Adasevicem i mislim da do sad nisam imao ovoliko istih igraca sa nekim protivnikom.Sent from my SM-T365 using Tapatalk
Прслин Posted December 5, 2018 Author Posted December 5, 2018 Да видим мађију којом ћу ово да изгубим.
Прслин Posted December 5, 2018 Author Posted December 5, 2018 Ево га, кренула мађија. Овај аутогол Коудија је додељен Лофтус-Чику, а самим тим иде и асистенција Азару који је, погађате, противников капитен.
malkin Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 1 hour ago, ducca said: jbt ladno ti je i TAA ušao pre 30. minuta uz to, naravno, potrošio jednu izmenu i baš onako ljucki zakucao Salaharu za klupu a jbg bio sam u predobroj seriji, ne može to da potraje.
ducca Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 Evo Wolvesi će te izvući, od svih ekipa u ovom kolu :(
malkin Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 brt ne znam, toliko je tesno da će puno zavisiti od bonusa i da li će se tu nešto menjati... a mislim da si pre neki dan izmuzao vajdicu baš na bonusima posle posl. sud. zvižd. ali kako Fojt izgubi CS, ispiiiizdeo sam najstrašnije. on i Ederson mi izbiše 11 poena u poslednjim minutima
ubibobi Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 Ladno izgubih opet za 1 poen...jako,jako losa serija. Cestitke Kalavera
malkin Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 uff pa da, i Van Dijk i Doherty su mi na ivici sa bonus poenima... dok ne vidim zvanično ništa ne verujem
ducca Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 Jbg bacio pogled na bonuse i vidim da si 5-6 poena bolji. Moguće da nije u tom trenutku bio obračunat gubitak CS-a Foythu. Ali Salah ipak tas na vagi, ne može da se ne upiše u poene. Edit: 60-57 ako ostane ovako, max mozes izgubiti 1 poen VVD-a, ako Doerti popusi uzima Hazard. Meni nema ko. Tako da
Recommended Posts