Lezilebovich Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 Juče sam bio ubeđen da pucam, danas sam izbrojao da sam pobedio na kraju kad su nepravodno srezali Robertsonu bonus - ostade nerešeno. Inteneresantno je da u ligi imamo nerešen ishod najlošijih rezultata
Hobbit slayer Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 Juče sam bio ubeđen da pucam, danas sam izbrojao da sam pobedio na kraju kad su nepravodno srezali Robertsonu bonus - ostade nerešeno. Inteneresantno je da u ligi imamo nerešen ishod najlošijih rezultataČestitam na podeli bodova [emoji16]Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
crtamOrasi Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 Ostavio me Fraudiola gole guzice na vetrometini, sreća pa je egipatski Michu rešio da se ne pojavi danas i nekako me spasi poraza. Gadne su takve pobede, al su ipak prijatnije od takvih poraza, daj šta daš jbg.
Gylfi Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 +1 na lidera sam izasao bez izmena u odnosu na proslo kolo sa bratom Arnautom na klupi, a taman sada ujutru uz kafu hteo da spremim zamku za najboljeg Sent from my iPhone using TapatalkUžas koliko h2h sreće za sada, čak i sada izvuče iks. Čudi me prvo mesto, pošto u klasiku ne mogu jedan 50/50 transfer da nabodem.
John Coltrane Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 Taman da izbacim Kuna ubacim Kejna i odem u -8.
crtamOrasi Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 Pomislio sam da meni lose ide, ali onda sam pogledao sta se desava kod cenjenog protivnika. Moze da se kaze bez imalo ironije da sam srecan covek.
malkin Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 lele Marko... jbg to je to, to je ono kolo kad kola kreću nizastranutm
Moća Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 Serem im se u sajt nisu mi prosle izmene. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
ducca Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 lele Marko... jbg to je to, to je ono kolo kad kola kreću nizastranutm Kakav cripple fight majko mila Molim boga da mi (nam) Alonso ne igra da bi mi ušao jebeni MASUAKU sa potencijalnih 6 poena. Ali Wilson sto me je uneredio ove sezone, dao je gol u svakoj utakmici u kojoj mi nije bio u timu, i obrnuto [emoji20]
sekretar Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 lele Marko... jbg to je to, to je ono kolo kad kola kreću nizastranutm Ponadah se da je i tebi kapiten, ali ipak ne
malkin Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 15 minutes ago, ducca said: Kakav cripple fight majko mila Molim boga da mi (nam) Alonso ne igra da bi mi ušao jebeni MASUAKU sa potencijalnih 6 poena. Ali Wilson sto me je uneredio ove sezone, dao je gol u svakoj utakmici u kojoj mi nije bio u timu, i obrnuto jbt meni je za potpuni brodolom dovoljno da Klopara reši da odmori Moa. brat Marko uleće u tom slučaju sa trakom e ali fakin Ederson... okrenem glavu na sekund i čovek me košta 6 poena u posl. 5 minuta meča Kalum bog fudbala jedina svetla tačka...
Hobbit slayer Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 Uvek se zajebem sa transferima i postavom, kada pripit štimujem tim... [emoji19] Zamenim Aguera sa Jesusom, a ostavim Hazarda na klupi [emoji849]Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Recommended Posts