December 1, 20186 yr 3 hours ago, Sam Spade said: 3 kola zaredom dobijam 1-2 razlike. Ako me secanje sluzi imao si jednu takvu seriju i prosle sezone😊 Samo tako nastavi barem do naseg sledeceg duela.
December 2, 20186 yr Kun mi je C, Pep da jede gomna, a V mi je Marsial. Ladno ce me pobediti covek iz bolnicke postelje
December 2, 20186 yr U jednu ruku infuzija drugom namestam tim Ksd bi se zezali sad ce auba hettrikom da me usere.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
December 2, 20186 yr Bezi tamo dzinkseru, imas traku na Azaru i Vilsona sa 6bodova.Sent from my iPhone using Tapatalk
December 2, 20186 yr 2 hours ago, John Coltrane said: Bezi tamo dzinkseru, imas traku na Azaru i Vilsona sa 6bodova. Sent from my iPhone using Tapatalk Eeee ja dzinkser... Cestitke.
December 2, 20186 yr 53 minutes ago, Moća said: Eeee ja dzinkser... Cestitke. Ja imam 53 plus 6 Kanteovih ako Milner ne udje u igru, a ti imas 36 + 6 Azar + 6 Vilson i Manea u igri koji svakako moze uzeti vise od 11 bodova za 45 minuta. Takoooo daaaa
December 2, 20186 yr Pikforde sve ti jebem, istera mi pobedu. Robertson bonus poen za šta, za šta???! Petnaesti X u sezoni.
December 2, 20186 yr 4 hours ago, pantelia said: Sedmi uzastopni poraz. Ne znam sta da radim vise. Cestitke Malkinu. hvala!
December 2, 20186 yr Author On 1.12.2018. at 17:54, Прслин said: Таман се обрадујем што ми чак ни непризната Санеова асистенција неће упропастити суботу, а онда противников Андерсон да гол који је потпуно небитан за коначан исход утакмице у 94’. Не вреди, ове године не могу да се саставим. 56 поена. Изгубих за 2 на крају. Честитке. Edited December 2, 20186 yr by Прслин